• Kussenpakket Tijd voor Thee - Voorbedrukt borduurkussen incl garen

Kussenpakket Teatime

Kussenpakket Teatime - Compleet borduurpakket om zelf een kussen te borduren

Handwerken - Borduren - Voorbedrukt kussenpakket met een romantisch design om zelf een kussen te borduren. Ontdek de vreugde van borduren met ons voorbedrukte kussenpakket. Dit complete borduurpakket bevat alles wat je nodig hebt, inclusief borduurgaren (100% acryl) , om dit prachtige kussen zelf te maken. Personaliseer je ruimte met unieke creaties en geniet van ontspannende borduurmomenten. Begin jouw borduuravontuur vandaag nog: een kussen borduren is namelijk niet moeilijk. Model: Tijd voor thee. Verkoop per stuk.

Maak jouw kussen compleet met een KUSSENRUG en een OPVULKUSSEN: dan staat jouw zelf geborduurde kussen straks bij jou op de bank.

Zelf een kussen borduren

Dit kruissteekpakket van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direct iets aan hebt. Bedenk van tevoren waar je je zelfgemaakte kussen neer wilt gaan zetten, of misschien wil je het wel aan iemand cadeau doen. Een mooi zelfgemaakt kussen, daar is altijd wel een plekje voor te vinden, toch?

Compleet borduurpakket voor een borduurkussen

Dit pakket bevat voorbedrukt borduurstramien, de bijpassende garens en een stompe borduurnaald. Kussenpakketten zijn uitstekend geschikt voor de beginnende borduurders. Je hoeft niets uit te tellen of een borduurpatroon te kunnen lezen, maar je volgt gewoon de kleuren van het voorbedrukte stramien. Het kussenpakket is bovendien voorzien van een duidelijke instructie.

Specificaties:

Compleet kussenpakket inclusief voorbedrukt canvas (100% katoen), borduurgaren (100% acryl), een instructie en een stompe borduurnaald. Model: Tijd voor thee. Afmeting: 40 x 40cm. Made in Germany.

Niets vergeten?

Vergeet niet om de bijpassende kussenrug mee te bestellen, zodat je je zelfgemaakte kussen in elkaar kunt zetten. Of bestel direct een binnenkussen mee om het kussen mee op te vullen. Nu alleen nog een plekje zoeken, waar je kussen het mooist tot zijn recht komt. Veel plezier!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kussenpakket Tijd voor Thee - Voorbedrukt borduurkussen incl garen

  • Merk: Orchidea
  • Model:9558
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €29,95


Gerelateerde producten

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen.Binnenkussen van 40 x 40 cm, om te gebruiken voor je zelfgeborduurde kussen of om een m..

€9,95

Kussenpakket Birds

Kussenpakket Birds

Kussenpakket Birds.Kussenpakket Birds van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te ..

€29,95

Kussenpakket Koffietijd - Voorbedrukt borduurkussen incl garen

Kussenpakket Koffietijd - Voorbedrukt borduurkussen incl garen

Kussenpakket CoffeetimeKussenpakket Coffeetime - Compleet borduurpakket om zelf een kussen te bordur..

€29,95

Tags: Kussenpakket, borduurkussen, kussen om te borduren, zelfmaakkussen, kussen om zelf te maken, kussen om zelf te borduren, voorbedrukt, voorbedrukt pakket, voorbedrukt borduurpakket, borduurpakket voorbedrukt, kussen pakket, borduur kussen, borduur kussen pakket, voorbedrukt stramien, kruissteek pakket, kruissteek kussen, orchidea, orchidea 9174, 9174