• Opbergdoosje voor fournituren - Met verstelbare vakverdeling

Fournituren bewaren.

Fournituren bewaren: vakkendoosje met 3-24 vakjes.

Fournituren – Handwerkaccessoires: transparante bewaardoosje voor het sorteren van jouw fournituren, zoals naaigaren, knopen en ander naaigerei. Herstel jij maar af en toe kleding? Dan is dit een handig bewaardoosje om jouw naaigerei uit te zoeken en te gebruiken. Dit geeft niet alleen overzicht, maar bespaart jou tevens moeite én geld: want het is zonde om dingen opnieuw te kopen omdat jij ze niet meer kunt vinden. Met dit handige transparante opbergboxje met verstelbare vakverdeling kan jij jouw fournituren netjes opbergen. In totaal beschikt de opbergbox over 24 kleine vakjes. Omdat jij alle zijschotjes kunt verwijderen, kan jij variëren met de vakgrootte. Zo heb jij ook plaats voor bijvoorbeeld een naaischaartje of tornmesje! Afmeting: 19,5 x 13 x 3,7cm. Verkoop per stuk.

Dit bewaardoosje is uitgevoerd in compact formaat: handig om mee te nemen of als jij niet heel veel spulletjes hebt. Maar wees gerust: er zijn ook grotere dozen beschikbaar - ook een nog KLEINERE trouwens. Naai jij (steeds) vaker? Denk dan eens over een opbergbox voor naaigaren of spoeltjes.

Opgeruimd staat netjes - compact doosje met vakken

Wanneer jij maar af en toe naait, is het bij elkaar zoeken van jouw fournituren vaak meer werk dan het klusje zelf. Met dit handige doosje met vakverdeling behoort dit probleem tot het verleden. De kleine vakjes zijn ideaal voor het bewaren van kraaltjes, drukknopen, knopen, naalden en spelden en voor een paar klosjes garen.

Doosje met verstelbare vakverdeling

Het opbergdoosje beschikt over 3-24 vakjes. Aangezien jij de tussenschotjes kunt verwijderen, maak jij sommige vakken eenvoudig wat groter voor bijvoorbeeld het bewaren van naaigaren of een SCHAARTJE. Afzonderlijke vakjes meten 2,4 x 3cm - Maximale grootte per vak is 18 x 4cm. Dat maakt dit opbergdoosje ook geschikt voor het bewaren van moertjes en schroefjes of andere kleine onderdeeltjes. of voor grotere items zoals een TORNMESJE bijvoorbeeld.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Afmeting: 19,5 x 13 x 3,7cm. Het transparante boxje sluit met een kliksluiting. Verstelbare vakverdeling: 3-24 vakjes. Verkoop per stuk.

Opgeruimd staat netjes:

Liever een stoffen naaimand? Die kan jij HIER uitzoeken. Bekijk meerdere handige opbergdozen via DEZE link, zoals bijvoorbeeld een box voor borduurgaren, naaigaren of naaimachinespoeltjes.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Opbergdoosje voor fournituren - Met verstelbare vakverdeling

  • Merk: Opry
  • Model:97376
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Spoelendoos

GOEDKOOP: Spoelendoos

Opbergdoosje voor spoeltjesOpbergdoosje voor spoeltjes om je naaimachinespoeltjes in te bewarenFourn..

€3,95

Transparante naaibox - Box met 3 vakken voor jouw fournituren

Transparante naaibox - Box met 3 vakken voor jouw fournituren

Opbergbox voor Fournituren.Opbergbox voor Fournituren en naaigaren – Optimaal overzicht van jouw voo..

€24,95

GOEDKOOP: Opbergbox voor naaigaren - Voor 42 klosjes garen

GOEDKOOP: Opbergbox voor naaigaren - Voor 42 klosjes garen

Opbergdoos voor Naaigaren.Opbergdoos voor naaigaren – Voor alle soorten klosjes.Fournituren - Naaiga..

€9,95

Tags: Restyle, opbergdoos transparant, Restyle organizer, kunststof vakkendoos, opbergdoosje, pillendoosje, doosje voor schroeven, naaidoosje, naaiboxje