• 2 Paar Noorse Sokken - Maat 43-45

Geitenwollen sokken.

Geitenwollen sokken: noorse wollen sokken, 2 paar

Noorse sokken staan in de volksmond beter bekend als geitewollen sokken. Technisch gesproken is deze benaming niet terecht. De wol van de noorse sokken is gewoon schapenwol, in een menging met polyamide en acryl. Maar what’s in a name? Uiteindelijk zijn jouw voeten met deze lekkere gebreide sokken heerlijk warm en daar gaat het om, toch? Maat 43-45. Ook verkrijgbaar in maat 39-42. Speciale prijs voor twee paar.

Heb jij een gladde vloer? Gebruik dan de vloeibare LATEX van Regia en tover jouw sokken of pantoffels om tot een antislip model. Of maak jouw eigen huissloffen met behulp van onze VERNAAIBARE leren zolen.

Geitenwollen sokken.

Zijn geitenwollen sokken van geitenwol? Nee hoor, er komt geen geit aan te pas! Voor de draad waarmee onze noorse sokken gebreid worden, wordt gebruik gemaakt van garen van scheerwol, in een menging met acryl en polyamide. Dit maakt de sokken lekker los van draad, maar met een betere pasvorm dan wanneer ze van 100% wol zouden zijn. Bovendien wordt de wollen draad hierdoor aanmerkelijk sterker. Omdat voor de wollen draad gebruik wordt gemaakt van restgarens, heeft de draad een kenmerkend kleurverloop: de reden voor de benaming geitenwol. Geitenwollen sokken draag jij in huis, maar kunnen ook prima gedragen worden in werkschoenen, sportschoenen of in klompen.

Warm, los en wasbaar.

De noorse sokken zijn beslist niet strak, maar lekker losjes gebreid. Dit zorgt voor extra isolatie bij het dragen van de sokken, waardoor jij de hele avond warme voeten houdt. Een bijkomend voordeel is dat jij geen last zult hebben van een knellende boord. Wil jij de noorse sokken wassen? Doe dat de eerste keer op de hand en niet heter dan 30° om de krimp te beperken. Hoewel het wasvoorschrift voorschrijft, dat jij de sokken het beste in de handwas kunt wassen, is het na een aantal keer wassen geen probleem om ze met een kledingwas in de wasmachine mee te wassen. Houdt er wel rekening mee, dat de sokken door een machinewas wat losser zullen worden en mogelijk iets kunnen pluizen. Aan jou de keus dus!

Specificaties:

Samenstelling: 50% wol, 25% acryl, 25% polyamide. Kleur: Grijs. Maat: 43-45. Tevens leverbaar in maat 39-42. Jij ontvangt 2 paar noorse sokken. Wasbaar tot 30°.

Houd het Warm en Veilig.

Warme sokken zijn heerlijk voor in huis, maar kunnen op een gladde vloer wel gevaar opleveren. Met onze antislip sokken loop jij geen risico op vallen. Maak van jouw noorse sokken of van jouw pantoffels jouw eigen antislip sokken met behulp van onze vloeibare latex. Wil jij jouw Noorse sokken of andere gebreide sokken omtoveren tot een paar lekkere huissloffen? Gebruik dan onze vernaaibare leren zolen, super makkelijk en praktisch!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

2 Paar Noorse Sokken - Maat 43-45

  • Merk: Harco
  • Model:5040-43-2
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,90


Gerelateerde producten

Antislip Huissokken Zwart 43-46

Antislip Huissokken Zwart 43-46

Antislip sokken.Antislip sokken: Huissokken ABS - Zwart.Antislip sokken - Homesocks voor volwassenen..

€6,95

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 44-45

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 44-45

Leren zolenLeren zolen om vast te naaienLeren zolen om vast te naaien van Regia: hiermee maak jij va..

€13,95

Tags: Noorse sokken, geitenwollen sokken, geitewollen sokken, geitenwol, geitewol, norweger, wollen sokken, gebreide sokken, los gebreide sokken, grof gebreide sokken, warme sokken, bedsokken, slaapsokken, klompsokken, ouderwetse sokken, sokken van vroeger, opa sokken, oma sokken, sokken, sok