• Naaischaar Linkshandig 21 cm

Linkshandige schaar.

Linkshandige schaar met verstelbare schroef.

Linkshandige Naaischaar kopen? De meeste fournituren zijn natuurlijk gewoon bruikbaar voor links- en rechtshandigen, maar voor een schaar gaat dit niet op. Het knippen met een reguliere schaar is vrij lastig, wanneer jij linkshandig bent. Bij een linkshandige schaar zijn zowel de handvatten als de snijbladen van de schaar gespiegeld. Hierdoor knip jij net zo gemakkelijk en snel door de stof, als bij een rechtshandige schaar. De schaar is bovendien voorzien van een verstelbare schroef, zodat je de schaar indien nodig bij kunt stellen. Afmeting: 22cm.

Wanneer jij af en toe naait of verstelklusjes doet is dit een prima linkshandige schaar. Naai jij veel kleding? Dan is er ook een professionele naaistersschaar beschikbaar voor linkshandigen. Probeer te voorkomen dat jij naaigaren knipt met jouw stofschaar: hierdoor kunnen er braampjes op de schaar komen. Gebruik voor het afknippen van draadjes dan ook een speciaal draadschaartje. Vergeet jij niet om jouw schaar af en toe te oliën? Dit doe je heel gemakkelijk met het fijne stiftje met olie van Prym.

Voordelige linkshandige schaar.

Deze linkshandige schaar is een prima keus voor wanneer jij niet dagelijks achter de naaimachine zit. Mundial heeft meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van scharen en messen. Je kunt je dus verzekerd weten van een prima kwaliteit schaar.

Zorgvuldig afgewerkt.

Scharen worden door Mundial volgens een uitgebreid procedé afgewerkt en gecheckt. Iedere schaar wordt geslepen en gepolijst. Vervolgens zal de schaar getest, bijgesteld en nogmaals getest worden. Zo wordt de kwaliteit van iedere individuele schaar zorgvuldig geborgd.

Verstelbare schroef.

Kenmerkend voor een Mundial schaar is de officiële red dot op de schaar. Deze herbergt een verstelbare schroef, waardoor jij de schaar indien gewenst bij kunt stellen. Dit zal het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de naaischaar aanmerkelijk ten goede komen!

Specificaties:

Materiaal: Roestvrijstalen snijbladen met kunststof handvatten. Verstelbare schroef. Afmeting: 21cm (8”). Linkshandig.

Draadjes afknippen.

Een stofschaar gaat het langste mee, indien jij hier alleen stof mee knipt. Gebruik een andere schaar voor het knippen van papier en plastic. Ook voor het afknippen van naaigaren kun jij het beste een apart schaartje gebruiken om te voorkomen dat jouw naaischaar beschadigt. Er zijn verschillende draadschaartjes beschikbaar. Liever een linkshandige schaar voor professioneel gebruik? Bestel dan de linkshandige naaistersschaar van Prym. Af en toe een druppeltje olie in het scharniergewricht van een schaar zorgt voor een langere levensduur en voor een soepel knippende schaar. Met het handige fijne stiftje met olie is dit een klusje van niets!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaischaar Linkshandig 21 cm

  • Merk: Mundial
  • Model:027.661
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Naaisterschaar linkshandig - Professionele stoffenschaar

Naaisterschaar linkshandig - Professionele stoffenschaar

Professionele Naaischaar linkshandigProfessionele Naaischaar linkshandig voor het knippen van stoffe..

€31,40

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje.Draadschaartje van Prym met ergonomisch design. Dit speciale ergonomische draadschaar..

€18,50

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

Tags: Schaar, scharen, stofschaar, naaistersschaar, naaister, naaischaar, stoffenschaar, schaar voor stof, voordelig, links, linkshandig, linkshandige schaar, linkse schaar, mundial, red dot, mundial red dot, verstelbare schaar, schaar verstelbaar, schaar met verstelbare schroef