• Naaimandje van stof - OP=OP

Naaidoosje

Naaidoosje: Compact naaikistje voor al jouw naaispullen.

Fournituren: Naaimandje om al je naaigerei en klein verstelwerk in op te bergen. Net begonnen met naaien? Dan geeft deze naaibox voldoende ruimte om al jouw naaispulletjes in op te bergen. De box is voorzien van een gestoffeerde buitenkant en ook het interieur is voorzien van een stoffen binnenvoering. Het deksel is aan de binnenzijde voorzien van een klein opbergvak en een speldenkussen. De naaimand beschikt over een uitneembare vakkenverdeling voor kleine spulletjes - onderin de mand is voldoende ruimte voor een schaar en een meetlatje. Verkoop per stuk.

Is dit model niet precies wat je zoekt? Geen nood:we hebben nog veel meer keus. Geef je de mand cadeau? Bestel dan direct wat voordelig naaigaren mee. En met onze basisnaaiset heb je de meest gebruikte fournituren in één koop bij elkaar. Liever een kunststof naaidoos? Die kan jij HIER uitzoeken.

Naaidoos: Opgeruimd staat netjes.

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor naaiwerk en verstelklusjes. Zorg ervoor dat je een basis uitrusting met naaispullen in huis hebt, dan is er geen reden om snel even wat kleding te herstellen. Dat spaart jou geld en moeite. Bovendien raak je nooit meer iets kwijt en kun je in één oogopslag direct vinden en pakken wat je nodig hebt. En bovendien ziet dit naaimandje van Restyle er ook nog eens leuk en gezellig uit.

Naaimand stoffen binnen- en buitenkant.

Het naaidoosje is bekleed met een gladde gedesinneerde stof. Binnenin is de mand eveneens gestoffeerd en voorzien van een speldenkussen, een aantal opbergvakjes en een handige kunststof inzet, waar je kleine spulletjes in kunt bewaren. Onderin de mand is plek voor grotere items, zoals een SCHAAR en een speldenKUSSEN of MAGNEET. Ook het handvat is bekleed met stof. Een leuk cadeau voor iemand die net begint met naaien - geschikt voor alle leeftijden, zoals een kind dat net is begonnen met naaien.

Specificaties:

Samenstelling: Gestoffeerde met binnenvoering en voorzien van transparante kunststof inzet met 3 vakken. Afmeting: 19 x 13 x 9cm (LXBXH).Verkoop per stuk. Excl. Inhoud.

Meer keus en basisvoorraad:

Bekijk alle naaimanden via DEZE link. TIP: Geef je deze naaimand cadeau? Combineer deze dan met een Basis Naaiset. Dan heb je niet alleen een mooie mandje, maar ook direct de volledige inhoud voor een beginnende naaister! Gooi je er ook nog een paar klosjes voordelig naaigaren bij in?

LET OP:

Dit is een OP=OP Opruimingsartikel - Laatste exemplaar dus wacht niet te lang!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimandje van stof - OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:CE00409-D
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95
  • €19,95


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

A-kwaliteit naaigarenA-kwaliteit naaigaren - Gütermann allesnaaigaren 500 meter.Fournituren - Güterm..

€6,85

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,95

AANBIEDING Basis naaiset - Startset in cadeauverpakking

AANBIEDING Basis naaiset - Startset in cadeauverpakking

Startersset met fournituren.Startersset met fournituren – In kekke cadeaudoosFournituren - Starterss..

€19,95 €24,95

Tags: Naaimand, naaikoffer, naaikist, naaikistje, naaigerei, fournituren, opbergen, opbergbox, opbergkist, naaigerei opbergen, naaigerei sorteren, naaigerei opruimen, naaispullen opbergen, naaispullen opruimen, naaispullen sorteren, naaimandje, naaikistje, naaibox, naaiboxje, naaidoos, naaidoosje