• Mouwstrijkplank - Compacte strijkplank voor precisiewerk - LET OP LEVERTIJD

Mouwstrijkplank.

Mouwstrijkplank voor mouwen en fijn strijkwerk.

Mouwstrijkplank kopen? Is een mouwstrijkplank ouderwets? Misschien… Maar onderschat dit handige hulpmiddel niet. Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk het is om gebruik te maken van een mouwstrijkplankje. Zowel voor mouwen, maar ook voor het strijken van passen, intasten van broekzakken, broekspijpen en fijn smockwerk. Door het compacte formaat van de mouwstrijkplank kun je eenvoudig kledingdelen strijken zonder risico op valse vouwen. Een welkome aanvulling voor je strijkaccessoires. Verkoop per stuk.

Gebruik het mouwstrijkplankje ook in combinatie met het praktische mini persstrijkijzer: ideaal voor fijn naai- en strijkwerk en geliefd bij quilters. De mouwstrijkplank is voorzien van een stevige, katoenen overtrek die je aan 2 kanten kunt gebruiken. Verkoop per stuk.

Het gemak van een mouwstrijkplank.

Gestreken kleding ziet er altijd een stuk verzorgder uit dan een broek of bloes vol kreukels. Maar geef je ogen eens de kost: hoe vaak zie je niet iemand lopen met slecht gestreken of gekreukte kleding? Geef je kleding de aandacht die ze nodig heeft. En met een mouwstrijkplank kun je ook kleine en moeilijk bereikbare delen van je kleding goed en doeltreffend gladstrijken! Het mouwplankje heeft een klein en praktisch formaat, waar je gemakkelijk een mouw, broekspijp of wat dan ook omheen vouwt. Hierdoor strijk je daar waar je het wilt, zonder het risico op valse vouwen. Het enkel strijken van een mouw of broekspijp door deze om en om de mouwstrijkplank te draaien, geeft nu eenmaal een veel mooier resultaat dan het strijken van twee lagen in één handeling.

Tweezijdige hoes.

De mouwstrijkplank is voorzien van een goed passende hoes, die je aan 2 kanten kunt gebruiken. De ene kant is van hittereflecterend materiaal, waardoor de kleding aan 2 kanten wordt verhit en daardoor zeer glad wordt tijdens het strijken. De andere kant van de hoes is voorzien van een metrische schaal en daardoor goed te gebruiken bij het strijken van naaiwerk en andere textielprojecten.

Ook voor naaiwerk.

Want bij naai- en verstelwerk komt dit kleine strijkplankje zeer goed van pas. Een zoom omstrijken, een naad platpersen of naadband op de patroondelen strijken: ongemerkt heb je je strijkbout bij het naai- en verstelwerk vaker nodig dan je zou denken. Door het kleine en compacte formaat van het mouwstrijkplankje zet je het eenvoudig op je werktafel voor het strijken van kleine delen en precisiewerk. Opgevouwen neemt de mouwstrijkplank nauwelijks ruimte in. Gebruik voor je naaiwerk of bij het quilten ook het Mini Persstrijkijzer van Prym. Het handige Mini Perstrijkijzer is ideaal voor al het fijne en precisie-strijkwerk en goed te gebruiken in combinatie met het mouwstrijkplankje.

Specificaties:

Afmeting: 52 x 12,5cm. Opvouwbaar. Voorzien van tweezijdige stoomdoorlatende hoes.

Welke accessoires heb je nodig?

Ken je de andere handige strijkaccessoires van Prym? Denk aan een handig neerzetvlak, om te voorkomen dat je strijkijzer brand- of schroeivlekken veroorzaakt. Of wat dacht je van die handige strijkdeken? Dankzij het compacte formaat kun je met de strijkdeken en je nieuwe mini strijkijzer echt overal strijken! Met de Vingerbeschermers van Prym tenslotte kun je fijn precisie strijkwerk verrichten zonder het risico om je vingers te branden!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mouwstrijkplank - Compacte strijkplank voor precisiewerk - LET OP LEVERTIJD

  • Merk: Prym
  • Model:611912
  • Beschikbaarheid:8-9 Dagen levertijd
  • €29,95


Gerelateerde producten

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers om je handen te beschermen tijdens het strijken. Bij wat ingewik..

€7,90

Neerzetvlak voor Strijkbout

Neerzetvlak voor Strijkbout

Strijkijzer veilig wegzetten.Strijkijzer veilig wegzetten op siliconen neerzetvlak.Een siliconen nee..

€9,50

Strijkdeken - Strijken op elk tafelblad

Strijkdeken - Strijken op elk tafelblad

Strijkdeken.Strijkdeken te gebruiken op alle gladde oppervlakken.Met deze handige strijkdeken kun je..

€31,95

Tags: Mouwstrijkplank, strijkplankje, mini strijkplank, tafelstrijkplank, mouw strijkplank, mouw strijken, mouwen strijken strijkbout, strijkdeken