• Schuurbol Metaal

Metalen Schuurspons.

Metalen Schuurspons: voor grof schuurwerk.

Alles lekker schoon: Schuurbol. Een metalen schuurbol gebruik jij voor klusjes waarbij jij grof en snel wilt schuren. De metalen schuurspons verwijdert effectief vuil, aanslag en aangehecht stof van harde oppervlakken. LET OP: deze metalen schuurbol is NIET krasvrij: jij gebruikt de schuurbol dus alleen op oppervlakken die tegen een stootje kunnen. Denk bijvoorbeeld aan hardhouten tuinmeubelen of vlonders. De metalen schuurbol is niet roestvrij. Gewicht: 60 gram. Verkoop per stuk.

Deze metalen schuurspons is voor grof schuurwerk, aangezien de schuurbol niet krasvrij is. Wil jij krasvrij kunnen schuren of schoonmaken? Kies dan voor een krasvrij schuurlapje of gebruik onze kopersponzen, waar jij zelfs glas zonder risico mee kunt schuren. Gebruik jij de schuurbol voor het schoonmaken van tuinmeubelen? Zet het hout dan na het schuren in de olie.

Schuurbol verwijdert vuil en (groene) aanslag.

Deze metalen schuurspons gebruik jij voor grof schuurwerk en het verwijderen van aanslag en vuil. Aangezien de schuurbol niet krasvrij is, gebruik jij deze voor materiaal dat tegen een stootje kan, zoals leidingwerk, hardhout en graniet. De metalen schuurbol is ideaal om jouw hardhouten tuinmeubels vrij te maken van groene aanslag. Ook worden de metalen schuursponzen vaak gebruikt om gaten in muren te dichten en zo te voorkomen dat muizen binnen kunnen komen. De schuurspons is NIET roestvrij.

Professionele Schoonmaak.

Schoonmaken met professionele schoonmaakproducten: dat bespaart tijd en moeite. Schoonmaken is niet heel vervelend, maar als jij het juiste materiaal ontbeert, kan het een vervelende klus worden. Met de professionele schoonmaakartikelen van Wecoline krijg jij jouw huis écht goed schoon. Minimale inspanning met maximaal resultaat: wie wil dat nou niet?

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Materiaal: Metaal – NIET roestvrij. Gewicht: 60 gram. Verkoop per stuk.

Krasvrij schuren?:

Zoek jij een spons of lapje waar jij krasvrij mee kunt schuren? Neem dan een krasvrij schuurvlies. Of gebruik schuurmiddelen van koper, zoals een koperspons of koperlapje. Ga jij tuinmeubels schuren met jouw schuurbol? Zet de meubelen dan daarna direct in de olie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schuurbol Metaal

  • Merk: Wecoline
  • Model:13060159
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,65


Gerelateerde producten

2 Koperdoeken - Koperlapjes van geweven koperdraad

2 Koperdoeken - Koperlapjes van geweven koperdraad

Krasvrije schuurdoeken.Krasvrije Schuurdoeken – KoperlapjesSchoonmaak – Huishouding: een stevige sch..

€9,95

Teakolie - Voor hardhout, 250ml

Teakolie - Voor hardhout, 250ml

TeakolieTeakolie - Verzorgt teakhouten meubilair zowel binnen als buitenFournituren - Meubelverzorgi..

€11,95

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Veilig schuren.Veilig schuren zonder krassen.Alles lekker schoon: Krasvrije Schuurlapjes 10 stuks. S..

€9,95 €12,50

Tags: Schoonmaken, schoonmaakproducten, professionele schoonmaakproducten, innovatieve schoonmaakproducten, innovatief schoonmaken, schuurspons, schuurlap, schuursponzen, schuurbol, schuurbollen, schuurlapje