Metalen Knoop.

Metalen knoop voor jasjes en vesten.

Fournituren: Knoop Metaal in Marineblauw met Goud. Deze klassieke, blauw met goudkleurige uniformknoop is van metaal en voorzien van een klassiek gegraveerd anker. De knoop is netjes afgewerkt met een gouden rand en voorzien van een zogenaamde steelbevestiging: een ronde opening op een steeltje aan de onderkant van de knoop, waarmee je deze aan de kleding kunt vastzetten. Afmeting: 22mm. Verkoop per stuk.

De goudkleurige knoop wordt meestal gebruikt voor het sluiten van jasjes, blazers en vesten. De kleinere uitvoering van 14mm of 18mm kun je gebruiken voor de mouwen van hetzelfde jasje. Zet knopen altijd vast met Supersterk naaigaren van Gütermann.Liever zilverkleurige knopen op jouw jasje? Ook hiervoor kun jij bij ons terecht.

Luxe Ankerknoop.

Deze blauw met goudkleurige metalen knoop doet het goed op klassieke blauwe jasjes, jassen en blazers. De knoop met een inscriptie van een anker is een variant op de traditionele knopen op (gala)uniformen van maritiem en marinepersoneel. Het betreft een stevige metalen knoop, die je met behulp van het oogje onder de knoop aan een jas kunt naaien.

Hoe naai ik een knoop vast?

Niets zo frustrerend als een knoop, die je net opnieuw hebt vastgezet en die je na enkele dagen opnieuw verliest! Gebruik voor het vastnaaien van knopen bij voorkeur Supersterk Naaigaren van Gütermann. Let er tevens op dat je de knoop niet te strak op de stof naait. Door de knoop enigszins los aan de stof te naaien, heeft de knoop wat speling bij het openen en sluiten van de kleding. Dit zorgt ervoor dat je de knoop niet zo snel kwijtraakt. Je bestelt deze knoop per stuk: zo kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Bestel een extra reserve-exemplaar mee, voor de zekerheid!

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Doorsnede: 22mm. Knoop met steeltje; geschikt als sluiting voor de mouwen van jasjes, vesten en blazers. Kleur: Marineblauw met goud. Wasbaar tot 60°.

Alternatieven en extra’s:

Heb jij dezelfde knopen nodig voor de sluiting van jouw jasje of gilet? Geen nood: wij leveren een bijpassende knoop ook in 14mm en in 18mm doorsnee. Of kies voor een vergelijkbare combinatie in zilverkleurige uitvoering. Vergeet jij het naaigaren niet?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knoop Metaal Blauw met Goud 22mm - Per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:8651.22-210
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,00


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Knoop Anker Zilver 21mm - Per stuk

Knoop Anker Zilver 21mm - Per stuk

Maritieme knoop.Maritieme knoop voor colberts en jasjes.Dill knoop, zilverkleurig metaal , met steel..

€1,00

Knoop Anker Zilver 14mm - Per stuk

Knoop Anker Zilver 14mm - Per stuk

Maritieme knoop.Maritieme knoop voor op de mouw.Dit klassieke, zilverkleurige ankerknoopje is van me..

€0,70

Knoop Metaal Blauw met Goud 14mm - Per stuk

Knoop Metaal Blauw met Goud 14mm - Per stuk

Metalen Knoop.Metalen knoop voor jasjes en vesten.Fournituren: Knoop Metaal in Marineblauw met Goud...

€1,60

Tags: Losse knopen, kostuumknopen, knopen voor jack, knopen voor kostuum, knopen voor colbert, knopen voor jasje, knoop met anker, ankerknoop, marineknoop, knoop voor marinejasje, metalen knoop, knoop metaal