• GOEDKOOP: Metalen Broekknoop Oudzilver 18mm - Per stuk

Metalen Knoop.

Metalen Knoop voor broek of jas - Prijs per stuk.

Fournituren - Knopen kopen? Deze metalen Knoop met 2 gaatjes, is net wat jij zoekt als vervanging op een vest, shirt of broek. De knoop is van stevig metaal en voorzien van de tekst "streetwear. Deze metalen knoop is voordelig geprijsd en omdat jij de knopen per stuk bestelt, kan jij precies dat aantal knopen bestellen, dat jij nodig hebt. Plus een reserve-exemplaar natuurlijk! Doorsnede: 18mm. Prijs per stuk.

Zet knopen altijd vastmet STEVIG naaigaren van Gütermann. Vergeet je niet om een setje naalden mee te bestellen? Toch liever een andere knoop? HIER vind jij al onze metalen knopen.

Metalen knoop - 18mm doorsnee.

Een metalen knoop is stevig en sierlijk en doet het goed op jasjes en vesten. Dit model metalen knoop is ook prima geschikt als broeksknoop voor een zwaardere stof. De uitvoering is in oud-zilver en daardoor is de knoop multi-inzetbaar op allerlei stoffen en kleuren.

Hoe naai ik een knoop vast?

Niets zo frustrerend als een knoop, die je net opnieuw hebt vastgezet en die je na enkele dagen opnieuw verliest! Gebruik voor het vastnaaien van knopen bij voorkeur stevig garen, zoals bijvoorbeeld IJZERGAREN. Let er tevens op dat je de knoop niet te strak op de stof naait. Door de knoop enigszins los aan de stof te naaien, heeft de knoop wat speling bij het openen en sluiten van de kleding. Dit zorgt ervoor dat je de knoop niet zo snel kwijtraakt. Je bestelt deze knoop per stuk: zo kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Bestel een extra reserve-exemplaar mee, voor de zekerheid!

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Doorsnede: 18mm. Kleur: Oud-zilver. Knoop met 2 gaatjes - Opdruk tekst Streetwear. Wasbaar tot 30°.

Direct meebestellen:

Bestel direct naaigaren mee in de juiste kleur om de knoop aan te zetten. Gebruik een stevig, dikker naaigaren zoals bijvoorbeeld ijzergaren of supersterk naaigaren van Gütermann. Bestel tevens een setje naalden mee, dan heb je alles dat je nodig hebt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Metalen Broekknoop Oudzilver 18mm - Per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:81542.28
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,50


Gerelateerde producten

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Sterk handgaren.Sterk Handgaren - IJzergaren - Linnen garenFournituren: IJzergaren kopen? Linnengare..

€2,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Naainaalden met garen - Naaisetje voor onderweg of thuis

Naainaalden met garen - Naaisetje voor onderweg of thuis

Goedkoop Naaisetje.Goedkoop Naaisetje - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Reissetje of naaigarnit..

€2,95

Tags: Gouden knopen, knopen voor blazer, knopen voor vest, goudkleurige knopen, vergulde knopen, anker knopen, anker, ankerknoop, knoop met anker, marineknoop, knoop voor marinekleding, knoop metaal, metalen knoop, knoop van metaal, metalen knopen, metalen knoop, knopen van metaal