• Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket telpatroon

Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket merklap ABC

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit laaggeprijsde borduurpakket vanThea Gouverneur in een klassiek patroon van een merklap/ABC bevat alles dat jij nodig hebt om meteen te kunnen beginnen. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de zwarte borduurstof en het borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt de klassieke merklap op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is een borduurstof van 100% katoen met duidelijke ruitstructuur. De zwarte borduurstof gaat uit van 7 kruisjes op 1 centimeter. De traditionele letters op de zwarte achtergrond geven een bijzonder effect. Afmeting: 33,5 x 33,5cm.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 7 kruisjes op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Thea Gouverneur zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde borduurgaren, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Model Thea Gouverneur Merklap Antiek. Afmeting: 33,5 x 33,5cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (7,2 kr/cm - 18count), borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

In de categorie merklappen hebben wij modellen van diverse leveranciers voor jou ingekocht. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Merklap Antiek

  • €24,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Lapland - Merklap incl garen en telpatroon

Borduurpakket Lapland - Merklap incl garen en telpatroon

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket Merklap KerstHandwerken –..

€22,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduurpakket  met telpatroon - Beauty Of Delft Blue

Borduurpakket met telpatroon - Beauty Of Delft Blue

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket DelftsblauwHandwerken – B..

€70,95

Borduurpakket Merklap Vierlande 1826

Borduurpakket Merklap Vierlande 1826

Merklap Vierlande 1826 Stof: Linnen 32 count 13 draden per cm. Afmeting: 54x63cm. De pakketten van P..

€98,00

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, ABC telpatroon, ABC telpakket, borduurpakket merklap, borduurpakket ABC