Magnetisch Speldenkussen.

Magnetisch speldenkussen: wat een prachtig vormgegeven speldenkussen, in een ontwerp van een grote knoop. Door de sterke magneet raak je nooit meer spelden kwijt. En mocht er eens een speld of een naald op de grond vallen, dan zoekt het magnetische speldenkussen deze snel voor je terug!

Ben je een enthousiaste handwerk(st)er? Voor iemand die veel kleding maakt, andere projecten doet met stoffen en garens of bedreven is in het maken van quilts, is goed gereedschap onmisbaar. Het gereedschap dat je gebruikt dient praktisch te zijn en van de hoogste kwaliteit. Dit bespaart je veel tijd en moeite en zorgt ervoor dat jouw projecten altijd lukken. Steeds meer mensen kijken naast functionaliteit, ook naar de uitstraling en het design van hun gereedschap en uiteraard wordt duurzaamheid en het gebruik van duurzame materialen, een steeds belangrijker argument in het kiezen van het juiste product. Kijk nu eens naar dit prachtige luxe speldenkussen: in een mooie behuizing van keramiek bevindt zich een zeer sterke magneet. Het speldenkussen is vervaardigd in Koka, Japan door Meizan Gama, een pottenbakkerij die werd opgericht in 1622! Het fijne van het gebruik van een magnetisch speldenkussen is dat je je spelden en naalden tijdens het werk super makkelijk kunt opbergen, zonder het risico te lopen dat je de spelden kwijt raakt. Zeker bij het werken op de naaimachine is het ideaal als je de spelden die je uit je werk haalt snel op het speldenkussen kunt 'werpen' zonder dat je hoeft te stoppen met naaien om de speld in een normaal speldenkussen te prikken. Voorkom dat je spelden in je mond neemt of dat de spelden op de grond vallen: een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Je kunt de speldenmagneet overigens ook prima gebruiken als presse papier, om patronen of stoffen tijdelijk te fixeren of als magneet om iets op te hangen. Het originele design zal zeker in de smaak vallen!

De producten van Cohana zijn handgemaakt. Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, dat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van organisch en duurzaam materiaal en dat er een perfecte mix is tussen functionaliteit, duurzaamheid en design. Japanse producten staan niet voor niets aangeschreven als de beste kwaliteit ter wereld en dat geldt zeker voor de top of the bill fournituren van Cohana!

Afmeting: 14mm hoog en 25mmø. Materiaal behuizing: Gebakken Klei. Kleur: Blauw. Tevens leverbaar in grijs en groen.

Leuk cadeautje voor onder de Kerstboom!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Spelden Magneet Luxe Blauw

  • Merk: Cohana
  • Model:45-069
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €19,95


Gerelateerde producten

Quiltspelden 50 x 0,55mm - 20 spelden met platte kop

Quiltspelden 50 x 0,55mm - 20 spelden met platte kop

Quiltspelden met platte kopQuiltspelden met platte kop – Probleemloos naaien in patchworkFournituren..

€4,99

Quiltspelden Fijn 50 x 0,45mm - 20 spelden met platte kop

Quiltspelden Fijn 50 x 0,45mm - 20 spelden met platte kop

Fijne quiltspelden met platte kopFijne quiltspelden met platte kop – Probleemloos naaien in patchwor..

€4,99

Tags: Cohana, fournituren, topfournituren, luxe fournituren, fournituren cadeau, topcadeau, december cadeau, kerstcadeau, sintcadeau, sinterklaascadeau, japanse fournituren, japanse kwaliteit, fournituren uit japan, meetlint uit japan, luxe meetlint, speldenkussen uit japan, luxe speldenkussen, naalden uit Japan, Japanse naalden, japanse naaldkunst, japanse naaldkunstenaar, speldenmagneet, japanse speldenmagneet, clover, kai, japanse liniaal, japanse lineaal, koperen liniaal, koperen lineaal, liniaal van koper, lineaal van koper