• Borduurpakketje vanaf 7 jaar: Caravan

Borduren voor Beginners.

Borduren voor Beginners: Collie.

Wil jij leren borduren? Of ga jij het borduren aan één van jouw (klein)kinderen leren? Deze roze flamingo is een gemakkelijk en overzichtelijk borduurkitje om te kunnen starten met deze leuke hobby. In het borduurpakket vind jij alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke (Engelstalige) instructie en een goed leesbaar borduurpatroon. De kruisjes borduur je met 2 draadjes van het splitgaren; de platte steken met een enkel draadje zwart. Zo maak je spelenderwijs kennis met zowel het lezen van een telpatroon, als het borduren van een afbeelding. En omdat het een kleine afbeelding betreft, heb je supersnel resultaat! Verkoop per stuk.

In het pakketje vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken. Wil jij deze flamingo nog een keer borduren? In onze voordeelverpakking met 20 kleuren borduurgaren vind jij alle kleuren die je nodig hebt. Om het borduurgaren en je borduurspullen te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren en een houten garenhouder om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Als jouw pakket niet te groot is, neem je het ook gemakkelijk mee voor onderweg. Ook veel kinderen vinden borduren erg leuk. Zij leren te werken met geconcentreerd tellen, het lezen van een patroon en het werken met stof en garen. Bovendien is de herhaalde beweging van het borduren van kruisjes erg goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Alles dat je nodig hebt.

Deze leuke pakketjes van MouseLoft bevatten alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, de borduurstof en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat dit kleine borduurpakketje een kleurenschema en een duidelijk leesbaar telpatroon, evenals een uitgebreide Engelstalige instructie. Je kunt dus direct aan de slag!

Specificaties:

Materiaal: Borduurgaren en borduurstof 100% katoen. Stalen naald zonder punt. Telpatroon en Engelstalige instructie inbegrepen. Dit borduurpakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De smaak te pakken?

Ben jij van plan om vaker te gaan borduren? Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten garenhouder. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. En in onze voordeelset met borduurgaren vind jij 20 kleurtjes voor jouw volgende project!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakketje vanaf 7 jaar: Caravan

  • Merk: Orchidea
  • Model:ml-004-g01
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,50


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€5,95 €7,50

Tags: Borduren, borduurpakket, borduren voor beginners, borduren vanaf 7 jaar, leren borduren, starten met borduren, borduren beginners, kennismaken met borduren, borduurles, borduren voor kids, borduren voor kinderen