• Borduurpakket I am not bossy - Kruissteek met telpatroon

Borduren in kruissteek - Voordelig NL borduurpakket

Borduren in kruissteek - Voordelig NL borduurpakket met telpatroon: Er kan nog meer bij!

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit is een scherp geprijsd borduurpakket van Permin: een leuke en grappige aanbeelding voor aan de muur. Het betreft een gemakkelijk borduurpakket - Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig. Ieder kruissteekpakket van Permin uit Denemarken bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde Aïda borduurstof en DMC borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt dit kruissteekpakket op borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur, 5,4 kr/cm (14-count). Jij borduurt in kruissteek met 2 draadjes DMC borduurgaren. Afmeting: 29 x 20.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Bestel-informatie

Dit borduurpakket van Permin wordt speciaal voor jou besteld. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 14 dagen. Liever niet vooruit betalen, totdat het pakket binnen is? Neem dan even CONTACT op, dan krijg jij een seintje zodra het pakket voor jou klaarligt. Na betaling wordt jouw borduurpakket dan direct verzonden.

Compleet borduurpakket

Elk borduurpakket van Permin is voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde DMC borduurgaren, de DMC borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Liever een kleinere afbeelding?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jounog wat ingewikkeld? Kijk dan eens bij onze GOEDKOPE borduurpakketjes: hier vind je wat eenvoudiger pakketten onder de 10 euro. Of borduur jij liever een KUSSEN?

Specificaties:

Compleet borduurpakket Always room for one more - Er kan nog meer bij. Afmeting: 29 x 20cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (5,4 kr/cm - 14count - 100% katoen), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, een duidelijk telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

Permin heeft allerlei borduurpakketten voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. HANDIG: met DEZE regelteller houd jij goed overzicht van jouw telpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket I am not bossy - Kruissteek met telpatroon

  • Merk: Permin
  • Model:077.929362
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €13,50


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,49 €1,95

Borduurpakket Always room for one more - Kruissteek met telpatroon

Borduurpakket Always room for one more - Kruissteek met telpatroon

Borduren in kruissteek - Voordelig NL borduurpakketBorduren in kruissteek - Voordelig NL borduurpakk..

€13,50

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurnaalden. kaart 1 stuks..

€4,10

OPRUIMING: Borduurpakket Wastafel - Compleet pakket met telpatroon

OPRUIMING: Borduurpakket Wastafel - Compleet pakket met telpatroon

Permin BorduurpakketPermin Borduurpakket - inclusief patroon, stof en DMC garenBorduren - Compleet b..

€15,00 €18,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, Lanarte