• Krijtstiftenset voor patroon tekenen - navulling

Krijtstiften voor stof.

Krijtstiften voor stof: navulling voor krijtstifthouder.

Het gebruik van een krijtpotlood bespaart jou veel tijd als je kleding maakt of vermaakt. Door met het krijtpotlood markeringen aante brengen brengt op de stof, weet je precies waar de rits, zoom of zak genaaid moet worden. Patronen tekenen op de stof is zeer eenvoudig met een krijtstift. Je brengt een markering snel en precies aan op de stof. Dit is een navulling voor een krijtstifthouder. De krijtstifthouder is een handige vulpen, waar je een krijtstiftje in kunt doen. Zo breng je een precieze markering aan, die je gemakkelijk weer kunt verwijderen met de gum op de bovenkant van de stift. De krijtstiften voor stof zijn gemakkelijk te verwisselen: door de patroonhouder te openen kun je naar wens een wit of gekleurd krijtstiftje in de houder doen. Gebruik de puntenslijper om de krijtstiftjes te slijpen.

Aftekenen op textiel.

Als je kleding naait, ga dan goed voorbereid aan de slag. Zo voorkom je fouten en onnodig lostornen van een stiksel. Met een krijtstiftenset voor stof kun je markeringen op stof aanbrengen, maar ook op hout, kunststof en papier is een krijtstift een handig hulpmiddel. Wil je de markering weer verwijderen? Op de achterkant van de patroonhouder zit een handig gummetje waar je de krijtmarkering weer mee kunt verwijderen.

Navulling.

Deze navulling bevat witte en gekleurde krijtstiften om te gebruiken in je krijtstifthouder.Met de witte stiftjes kun je markeringen maken op donkergekleurde stoffen. Op lichte stoffen is het witte krijt vaak moeilijk te zien; gebruik voor lichte stoffen dus een gekleurd krijtpotlood. Met een puntenslijper kun je de nieuwe krijtpatronen slijpen voor een mooie scherpe markering. Wil je een brede lijn trekken op de stof? Laat de krijtstift in dat geval ongeslepen.

Specificaties:

Inhoud 8 witte krijtpatronen, 8 gekleurde krijtpatronen. Geschikt voor krijtstifthouder 41010.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Krijtstiftenset voor patroon tekenen - navulling

  • Merk: Restyle
  • Model:41106
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Glaskopspelden 30 x 0,60 mm - Kopspelden van prima kwaliteit

Glaskopspelden 30 x 0,60 mm - Kopspelden van prima kwaliteit

Glaskopspelden goede kwaliteitGlaskopspelden goede kwaliteit voor afspelden van kleding, gordijnen e..

€3,95

Zoommaatje - Snel zoomtoeslag opmeten met mini-liniaaltje

Zoommaatje - Snel zoomtoeslag opmeten met mini-liniaaltje

Mini liniaaltje voor zomen.Mini liniaaltje voor zomen - Snel en nauwkeurig zomen aftekenen.Fournitur..

€1,99

Tags: Krijtstift, krijtpotlood, markeerstift, markering op stof, stof markeren, patronen tekenen, patroon tekenen, tekenen op stof, aftekenen op stof, stof tekenen, krijtstiftjes, navulling krijtstift, krijtstifthouder, 41010, 41106