• Knoop 15mm, Houtlook  - 4 stuks

Knoopjes.

Knoopjes: Knoopjes met uitstraling van hout

Fournituren - Knoopjes: Deze knopen zijn van 100% polyester maar nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Een kleine houten knoop kun je goed gebruiken als sluiting voor dames- of kinderkleding. Zowel bij een zelfgebreide truit of vest als bij een veelkleurige bloes geven deze fijne houten knopen een leuk effect. Doorsnede: 15mm. 4 stuks op kaart.

Liever een houtje touwtje knoopje? Ook hierin hebben wij verschillende kleine knoopjes. Zet de houten knoopjes op wol bij voorkeur vast met een draadje STOPWOL, bij een katoenen bloes kies je voor iets DIKKER naaigaren.

Kleine knoopjes in naturel uitvoering

Deze knopen kan jij gebruiken als sluiting voor een jurk of bloese, maar staat ook prima op gebreide kleding. Het houten knoopje is ook prima te gebruiken in combinatie met een (gebreid) knoopsgat. In breiwerk kun je zelf een knoopsgat inbreien, gebaseerd op de grootte van de houten knoop. Omdat de knoop een naturel look heeft, leidt het niet af van het patroon of ontwerp van de kleding. Houdt er rekening mee dat wol vaak iets meerekt, dus maak je knoopsgat niet te groot.

Reserveknoopje.

Tel het aantal knoopjes dat je nodig hebt om het kledingstuk te sluiten. Je kunt dit knoopje gebruiken voor een zelfgemaakt kledingstuk, maar uiteraard ook als vervanging voor bestaande kleding. Je kunt de knoopjes vastnaaien met een draadje van de wol of katoen die je hebt gebruikt of met een draadje stopwol. Vergeet niet om één extra reserveknoopje mee te tellen. Mocht je dan ooit een knoopje verliezen, dan kun je deze snel vervangen. TIP: naai het knoopje vast op een onopvallende plek, bijvoorbeeld onderin een zoom of achter een knooplijst. Dit scheelt een boel gezoek wanneer je het knoopje wilt vervangen.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester met een mooie houtprint. Afmeting: 15mm. Kaartje met 4 knopen.

Alternatieven:

Bij onze houtje touwtje knopen kun jij kiezen uit verschillende uitvoeringen van knoopjes voor baby's en peuters. Zet een houten knoop op gebreid goed vast met een draadje stopwol: dat past mooi bij het ontwerp.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knoop 15mm, Houtlook - 4 stuks

  • Merk: Restyle
  • Model:CARD236
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

MINIKNOOPJE: Houten knoopje beer 9mm - Prijs per stuk

MINIKNOOPJE: Houten knoopje beer 9mm - Prijs per stuk

Houten Babyknoopje.Houten Babyknoopje: berenknoopje voor baby- of kinderkleding.Fournituren - Losse ..

€0,60

Knoopje 11mm, Houtlook  - 4 stuks

Knoopje 11mm, Houtlook - 4 stuks

Babyknoopjes.Babyknoopjes: Kleine knoopjes met uitstraling van houtFournituren - Kleine knoopjes: De..

€1,99

Houtje Touwtje Knoop Blank - Kies een maat

Houtje Touwtje Knoop Blank - Kies een maat

Houtje touwtje Knoop.Houtje Touwtje Knoop voor een houtje touwtje sluiting. Een houtje touwtje sluit..

€0,40

Houtje Touwtje Knoop Donker - Kies een maat

Houtje Touwtje Knoop Donker - Kies een maat

Houtje touwtje Knoop.Houtje Touwtje Knoop voor een houtje touwtje sluiting. Een houtje touwtje sluit..

€0,40

Tags: Houten knoop, houten knoopje, houten knoopjes, knoop hout, houten knoop, houten knopen, houtje touwtje, knoop voor babykleding, babyknoopje, sluiting, sluiting voor babykleding, kinderknoop, knoop voor kinderkleding, jasknoopje, knoopje voor jasje, knoop voor truitje, knoopje voor truitje, natuurlijke knoop, duurzame knoop, ecologische knoop, knoop van natuurlijk materiaal, echte houten knoop