• MINIKNOOPJE: Houten knoopje beer 9mm - Prijs per stuk

Houten Babyknoopje.

Houten Babyknoopje: berenknoopje voor baby- of kinderkleding.

Fournituren - Losse knopen: Dit houten beren babyknoopje kun je goed gebruiken als sluiting voor babykleding. Zowel bij zelfgebreide truitjes en vestjes, als bij een jasje of hesje voor de baby, geven deze fijne houten berenknoopjes een leuk effect. Je kunt deze kleine houten knoopjes gebruiken in combinatie met een gebreid knoopsgat. Zo maak je het babyvestje of jasje mooi af met de houten knoopjes en gebruik je, behalve de wol of de katoen, ook een knoop die van natuurlijk materiaal is gemaakt. Met deze houten babyknoopjes maak je je zelfgemaakte babykleding helemaal af! Doorsnede: 8,8mm. Verkoop per stuk.

Liever een houtje touwtje knoopje? Ook hierin hebben wij verschillende kleine knoopjes. Zet de houten knoopjes vast met een draadje stopwol.

Berenknoopje van gelaserd hout.

Dit houten gelaserde knoopje wordt gebruikt als sluiting voor baby- of kinderkleding. Het houten knoopje is uitgevoerd als een klein, lief beertje. Het houten knoopje is ook prima te gebruiken in combinatie met een (gebreid) knoopsgat. In breiwerk kun je zelf een knoopsgat inbreien, gebaseerd op de grootte van de houten knoop. Omdat de knoop ongelakt is, leidt het niet af van het patroon of ontwerp van de babykleding. Houdt er rekening mee dat wol vaak iets meerekt, dus maak je knoopsgat niet te groot. Deze houten knoop heeft een doorsnede van 11,3mm en is dus ideaal voor het gebruik in baby- of peuterkleding.

Reserveknoopje.

Tel het aantal knoopjes dat je nodig hebt om de babykleding te sluiten. Je kunt dit knoopje voor babykleding gebruiken voor een zelfgemaakt kledingstuk, maar uiteraard ook als vervanging voor bestaande babykleding. Je kunt de knoopjes vastnaaien met een draadje van de wol of katoen die je hebt gebruikt of met een draadje stopwol. De knoopjes worden per stuk geleverd, dus je kunt precies dat aantal bestellen dat je nodig hebt om het babytruitje of vestje te sluiten. Vergeet niet om één extra reserveknoopje mee te bestellen. Mocht je dan ooit een knoopje verliezen, dan kun je deze snel vervangen. TIP: naai het knoopje vast op een onopvallende plek, bijvoorbeeld onderin een zoom of achter een knooplijst. Dit scheelt een boel gezoek wanneer je het knoopje wilt vervangen.

Specificaties:

Materiaal: Ongelakt beukenhout. Afmeting: 8,8mm. Model: Beer. Verkoop per stuk.

Alternatieven:

Bij onze houtje touwtje knopen kun jij kiezen uit verschillende uitvoeringen van knoopjes voor baby's en peuters. Zet een houten knoop op gebreid goed vast met een draadje stopwol: dat past mooi bij het ontwerp.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

MINIKNOOPJE: Houten knoopje beer 9mm - Prijs per stuk

  • Merk: Opry
  • Model:5687-14-1
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,60


Gerelateerde producten

Stopwol Beige gemeleerd

Stopwol Beige gemeleerd

Kaartje stopwol van Regia.Stoppen klinkt misschien ouderwets, maar aan de andere kant… Met een klusj..

€1,59

Houtje Touwtje Knoop Blank - Kies een maat

Houtje Touwtje Knoop Blank - Kies een maat

Houtje touwtje Knoop.Houtje Touwtje Knoop voor een houtje touwtje sluiting. Een houtje touwtje sluit..

€0,40

Houtje Touwtje Knoop Donker - Kies een maat

Houtje Touwtje Knoop Donker - Kies een maat

Houtje touwtje Knoop.Houtje Touwtje Knoop voor een houtje touwtje sluiting. Een houtje touwtje sluit..

€0,40

Houten babyknoopje 20 mm - Prijs per stuk

Houten babyknoopje 20 mm - Prijs per stuk

Houten Babyknoopje.Houten Babyknoopje: een mooi fijn knoopje voor babykleding.Dit houten babyknoopje..

€0,90

Tags: Houten knoop, houten knoopje, houten knoopjes, knoop hout, houten knoop, houten knopen, houtje touwtje, knoop voor babykleding, babyknoopje, sluiting, sluiting voor babykleding, kinderknoop, knoop voor kinderkleding, jasknoopje, knoopje voor jasje, knoop voor truitje, knoopje voor truitje, natuurlijke knoop, duurzame knoop, ecologische knoop, knoop van natuurlijk materiaal, echte houten knoop