• OPRUIMING: Borduurpakket Keuken - Compleet pakket met telpatroon

Permin Borduurpakket

Permin Borduurpakket - inclusief telpatroon, borduurstof en garen

Borduren - Compleet borduurpakket met telpatroon. Elk borduurpakket van Permin bevat alles dat jij nodig hebt om direct te kunnen beginnen met borduren. Een borduurpakket van Permin uit Denemarken bevat: de benodigde kleuren DMC borduurgaren, borduurstof van 100% katoen, een duidelijk leesbaar telpatroon, een Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Dit telpatroon gaat uit van 5,4 kruisjes per centimeter. Jij borduurt met 2 draadjes borduurgaren in kruissteek op zogenaamde Aïda-borduurstof: borduurstof met een duidelijke ruitstructuur, dus eenvoudig te borduren. Kant-en-klare afmeting: 20 x 28cm.

Is dit borduurpakket toch niet helemaal jouw smaak? HIER kan jij alle borduurpakketten bekijken. Ook voor DMC borduurgaren, een borduurring en een borduurschaartje ben jij bij ons aan het juiste adres. Weet je wat ook leuk staat aan de muur? Meerdere geborduurde afbeeldingen die op elkaar aansluiten. Zo combineer jij bijvoorbeeld dit borduurpakket van de keuken met een vergelijkbare afbeelding uit de badkamer.

Compleet borduurpakket met telpatroon

p>Borduurpakketten van Permin uit Denemarken zijn een begrip onder borduursters. De borduurpatronen van Permin zijn origineel en herkenbaar. De klassieke Scandinavische afbeeldingen doen het goed in zowel een traditioneel als een modern interieur. Jij borduurt op basis van een duidelijk leesbaar telpatroon met DMC borduurgaren op Aïda borduurstof (14-count / 5,4 kruisjes/centimeter).

Wat is bij het borduurpakket inbegrepen?

Dit borduurpakket van Permin is voorzien van de benodigde borduurstof van 100% katoen, voldoende DMC borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, NL-instructie en een duidelijk leesbaar telpatroon. Een wissellijst om jouw afbeelding in op te hangen is NIET inbegrepen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Keuken - Kitchen. Materiaal: Borduurstof 100% katoen (14 count, 5,4 kr/cm). DMC borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 20 x 28cm. Inclusief NL-omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald.

Alles voor jouw hobby:

  • DMC borduurgaren - Kies HIER jouw kleuren uit
  • Borduurringen - in allerlei maten leverbaar
  • Borduurschaartjes - verschillende versies beschikbaar
  • Liever een voorbedrukte afbeelding borduren in plaats van een telpatroon? Kijk dan HIER maar eens

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Borduurpakket Keuken - Compleet pakket met telpatroon

  • Merk: Permin
  • Model:921156
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €18,95
  • €15,00


Gerelateerde producten

Borduurschaartje -  Ooievaarsschaar 12cm

Borduurschaartje - Ooievaarsschaar 12cm

OoievaarschaartjeOoievaarschaartje voor borduur en naaiwerk – Scherpe, fijne puntFournituren – Handw..

€8,95

OPRUIMING: Borduurpakket Badkuip - Compleet pakket met telpatroon

OPRUIMING: Borduurpakket Badkuip - Compleet pakket met telpatroon

Permin BorduurpakketPermin Borduurpakket - inclusief patroon, Aïda-stof en garenBorduren - Compleet ..

€15,00 €18,95

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurnaalden, borduurnaald, handwerken borduurnaald, handwerken borduurnaalden, borduurnaalden kopen, borduurnaalden bestellen, borduurnaalden online kopen, borduurnaalden online bestellen, borduurpakket, handwerken borduurwerk, borduurwerk, borduurpakket, telpatroon, kruissteek, kruissteekpakket, borduren met telpatroon, borduurgaren