• Kasjmier kledingborstel - Voor kwetsbare stoffen

Kledingborstel voor wol.

Kledingborstel voor wol - kasjmier kledingborstel.

Borstels van echt haar – Kledingborstel voor kwetsbare wol en cashmere. Wol is een prachtig materiaal om te dragen en kasjmier is zo mogelijk nog net iets mooier. Maar wol vraagt, net als alles, wel wat onderhoud. Deze kledingborstel is speciaal gemaakt voor cashmere en andere kwetsbare wolsoorten. Vanwege de twee soorten haar die in de borstel zijn verwerkt, kun jij jouw wollen trui, shawl of jasje mooi opborstelen, zonder risico. De middelste, donkergekleurde haren zijn wat steviger en borstelen de wol mooi op - de buitenste rijen lichter haar zijn zacht en zorgen voor een veilige behandeling van de wollen vezels. De kasjmier kledingborstel is gemaakt van beukenhout en zwijnenhaar. Afmeting: 25,5cm – 2 borstelrijen. Verkoop per stuk.

Met de klassieke meubelborstel maak jij niet alleen kleding maar ook bekleding van meubelen en gordijnen snel en veilig schoon. En wat dacht je van die handige anti-pluisborstel? Die maakt jouw (be)kleding vrij van katten- of hondenharen. Voor onderweg hebben we een speciale handtas kledingborstel, die past in iedere tas of binnenzak. Net als dat handige zakkammetje van vloeibaar hout: het duurzame alternatief voor plastic.

Cashmere Kledingborstel - Altijd verzorgd

Het is misschien ouderwets, maar gepoetste schoenen, gekamde haren en een schone en gestreken outfit maken echt nog altijd verschil bij een eerste kennismaking. Maar ook als jij op weg bent naar een familiebijeenkomst, een spannend eerste afspraakje of gewoon even bij Oma langs gaat… jouw verschijning kan altijd wel wat aandacht gebruiken. Met deze kledingborstel voor kajsmier kan jij snel en ongemerkt jouw trui, vest of shawl vrijmaken van pluis, stof en haren.

2 rijen borstels.

De cashmere kledingborstel is voorzien van 2 borstelrijen zwijnenhaar: licht en donker. De donkere haren zijn kort op de huid afgeschoren en daardoor stevig genoeg om pluizen en stof te verwijderen. De borstelharen van de buitenrand zijn zachter en beschermen de wol tegen beschadiging of kneuzen. Het gebruikte hout is geolied beukenhout. Smeer het hout één keer in de zoveel tijd in met een klein beetje olie op keukenpapier en het hout blijft vrij van vocht en vlekken.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied beukenhout; licht en zwart zwijnenhaar. Afmeting: 25,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Andere oplossingen om goed voor de dag te komen:

  • Handtas Kledingborstel
  • Duurzaam zakkammetje
  • Pluisborstel om dierenharen te verwijderen
  • Meubelborstel – Klassiek model

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kasjmier kledingborstel - Voor kwetsbare stoffen

  • Merk: Redecker
  • Model:431025
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €21,95


Gerelateerde producten

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€37,50

Houten Zakkam - 100% natuurlijke kam

Houten Zakkam - 100% natuurlijke kam

Houten kam.Houten kam: geolied hout – duurzame keus.Duurzame houten kam: deze ecologische zakkam is ..

€12,50

Tags: Kledingborstel, meubelborstel, kledingborstels, borstel, jas, jasborstel