• OPRUIMING: Applicatie K-Pop Girl Red Hair

K-Pop Strijkplaatje.

K-Pop Strijkplaatje: Kledingapplicatie Anime – Manga.

Fournituren: Kledingapplicatie. Die lastige vlek of dat kleine gaatje in kleding kun je mooi maskeren met deze opstrijkbare kledingapplicatie. Deze K-POP strijkplaatjes zijn zelfs zo leuk dat jij ze ook zo op jouw kleding wilt strijken. Gewoon, om jouw spijkerjackie op te leuken of omdat jij wilt laten zien dat jij een echte fan bent van K-Pop, Anime of Manga. Deze afbeelding van een meisje met rood haar is 5,5 x 5,5centimeter. Jij bevestigt deze applicatie met behulp van jouw strijkijzer. Verkoop per stuk.

In deze K-Pop applicaties serie van Prym kun jij kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij deze applicatie om een groter gat in jeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding ons opstrijkbare reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet verder uit kan scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding en beschermt jouw strijkbout tegen vlekken.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd! En deze K-Pop applicaties van Prym zijn super actueel.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 25-30 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie K-Pop. Afmeting: 55 x 55mm. Model: Girl with Red Hair.

Meer keus?

In deze K-Pop serie heeft Prym meerdere modellen beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met het strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Applicatie K-Pop Girl Red Hair

  • Merk: Prym
  • Model:926084
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,60
  • €1,99


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Applicatie Tieners - Strijkplaatje Barbie & Friends

Applicatie Tieners - Strijkplaatje Barbie & Friends

Barbie Strijkplaatje.Barbie Strijkplaatje: Kledingapplicatie Barbie BFF.Fournituren: Kledingapplicat..

€3,95

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje, K-Pop, KPOP, Manga, Anime, Yaoi