• Strijkplaatje Eenhoorn - Opstrijkbare kleding Applicatie

Strijkplaatje Rainbow

Strijkplaatje Rainbow: Kledingapplicatie Eenhoorn

Fournituren: Kledingapplicatie - Strijkplaatje. Die lastige vlek of die scheur in de broek valt eenvoudig te maskeren met deze opstrijkbare kledingapplicatie. En kids vinden dit strijkplaatje van een eenhoorn misschien wel zo leuk dat zij ze ook zonder aanleiding op de kleding willen laten strijken. Gewoon, om een jas of kinderbroek op te leuken. Deze afbeelding van een eenhoorn is 8 x 8centimeter. Jij bevestigt deze kleding-applicatie met behulp van een strijkbout. Verkoop per stuk.

Bekijk HIER alle kleding-applicaties: jij kunt kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de kleding-applicatie om een groter gat in kinderjeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar jeans reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit gaat scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 60 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie. Afmeting: 80 x 80mm. Model: Eenhoorn.

Meer keus?

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke strijkplaatjes beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkplaatje Eenhoorn - Opstrijkbare kleding Applicatie

  • Merk: Opry
  • Model:33942
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

AANBIEDING: Applicatie Doornroosje

AANBIEDING: Applicatie Doornroosje

Applicatie.Applicatie om kleding te versieren of op te leuken. Ook prima geschikt om een gaatje of v..

€2,50 €3,25

Applicatie Tieners - Strijkplaatje Barbie & Friends

Applicatie Tieners - Strijkplaatje Barbie & Friends

Barbie Strijkplaatje.Barbie Strijkplaatje: Kledingapplicatie Barbie BFF.Fournituren: Kledingapplicat..

€3,95

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje, K-Pop, KPOP, Manga, Anime, Yaoi