Drukknoopjes jersey.

Drukknoopjes jersey: drukknopen inslag voor baby-kleding.

Inslag drukknopen nodig? Deze kleine drukknoopjes bevestig je met een hamer of met de Prym Variotang. Omdat de drukknopen een lichte sluitkracht hebben, worden ze meestal gebruikt in babykleding. De drukknoopjes sluiten goed, maar indien nodig trek je ze zonder veel krachtinspanning van elkaar. Drukknopen jersey worden behalve voor baby-kleding ook gebruikt voor kinder- en voor dameskleding, voor in lichte of gebreide stoffen, in separeerkleding en voor andere medische toepassingen, waarbij je de knopen gemakkelijk van elkaar moet kunnen trekken. De drukknoopjes hebben aan de bovenkant geen dichte knoop, maar een zogenaamde tandringetje. Hierdoor zie je aan de buitenkant van de stof alleen een ringetje, in plaats van een afdekplaatje van de knoop. Dit type knopen is vooral bekend van het gebruik in rompertjes. Afmeting: 8mm Ø. Inhoud verpakking: 10 drukknopen inclusief gereedschap.

Dit is een basisverpakking met drukknopen. Behalve de knopen ontvang je bij deze set ook het gereedschap dat je nodig hebt om de knopen in te kunnen slaan. Je kunt de knopen bevestigen met behulp van het gereedschap en een HAMER. Of gebruik het gereedschap in combinatie met de Prym Variotang: hiermee zijn de knopen zeer gemakkelijk te verwerken! Deze drukknopen zijn ook in grotere of gekleurde varianten beschikbaar.

Baby drukknoopjes.

Drukknopen bestaan in allerlei uitvoeringen. De drukknopen die je kunt aannaaien zijn het bekendst, maar inslag drukknopen als deze ken je ongetwijfeld ook. Het voordeel van inslagdrukknopen is dat de knoop in één keer goed vast zit en vast blijft zitten. Drukknopen bestaan in verschillende soorten qua sluitkracht. Deze jersey drukknopen hebben een lichte sluitkracht. Ze sluiten goed, maar zijn zonder al teveel krachtsinspanning weer van elkaar te krijgen. Daarom zijn jersey drukknopen zeer geschikt voor het gebruik in lichte of gebreide stoffen, zoals jersey en tricot. Ook voor baby- en kinderkleding zijn de jersey drukknopen een goede keus, net als voor het gebruik in separeerkleding en andere medische toepassingen.

Jersey tandring.

Dit type drukknoop wordt omschreven als jersey tandring. Onder de stof zit een goed sluitende drukknoop; aan de buitenkant van de stof zie je een metalen ring met een doorsnede van 8mm. Deze zelfde knoop bestaat ook in gekleurde uitvoeringen. Deze drukknopen hebben een doorsnede van 8mm; ze zijn ook beschikbaar in 10mm Ø.

Hoe verwerk je deze drukknoop?

Voor het verwerken van deze drukknopen heb je het meegeleverde gereedschap nodig. Je verwerkt de knopen met het gereedschap en een hamer; of maak gebruik van de handige Prym Variotang. Hiermee verwerk je, samen met het gereedschap, de knopen een stuk gemakkelijker!

Specificaties:

Samenstelling: Messing, zilverkleurig. Inhoud verpakking: 10 drukknopen + gereedschap om te bevestigen met behulp van een hamer of met de Prym Variotang. Wasbaar tot 95°.

Meer informatie:

Weet je nog niet welke drukknopen geschikt zijn voor welke stof? Kijk dan even bij de Tips van Bink. Daar staat het allemaal voor je op een rijtje.

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Drukknopen Jersey Tandring 8mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

  • Merk: Prym
  • Model:390100
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,80


Gerelateerde producten

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen jersey.Drukknopen jersey: inslagdrukknopen voor baby-kleding.Inslag drukknopen nodig? Dez..

€7,90

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Drukknopen Tang.Drukknopen Tang: ook voor ringen en jeansknopen.Met de Prym Variotang bevestig je he..

€17,40

Drukknopen vernaaibaar zilver 6-11 mm - 20 drukkers

Drukknopen vernaaibaar zilver 6-11 mm - 20 drukkers

Drukknoopjes om vast te naaienDrukknoopjes om vast te naaien – drukknopen assortiment 6-11mm 20 stuk..

€3,95

Drukknopen Jersey Tandring 10mm  - Navulling 20 stuks

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Navulling 20 stuks

Drukknoop Jersey. Weet je nog niet welke drukknopen voor welke stof geschikt zijn? Kijk dan even bij..

€11,20

Tags: Drukknopen, drukknopen jersey, jersey drukknopen, inslagknopen, inslagknoopjes, drukknopen voor rompertjes, drukknoopjes voor babykleding, babykleding, drukknopen voor kinderkleding, drukknopen lichte sluitkracht, tandring, jerssey tandring, drukknopen lichte stoffen