• Jeansknopen 17mm Grootverpakking

Jeansknopen.

Jeansknopen gebruik je als sluiting voor kleding van spijkerstof, zoals spijkerjassen, spijkerbroeken, werkbroeken of andere broeken van zware katoen of andere materialen. Dit is een speciale grootverpakking voor bijvoorbeeld kledingateliers of als je zelf veel spijkerkleding maakt.

Als je een spijkerbroek of spijkerjack knoopt, zitten daar meestal niet-vernaaibare jeansknopen aan. Niet-vernaaibare knopen zijn knopen die je niet vastnaait met naald en draad maar bevestigt met een hamer of tang. Het voordeel van dit soort jeansknopen is dat ze veel steviger bevestigd zijn. Hierdoor zijn jeansknopen dus vooral geschikt voor zware materialen of kleding die veel te verduren heeft. Denk aan werkbroeken, overalls, zware winterjassen of broeken van zware katoen, twill, canvas en voor jasschorten.

Een kind kan de was doen: je bevestigt de Prym jeansknopen heel gemakkelijk met behulp van het meegeleverde gereedschap en een hamer. Heb je de Prym Variotang? Dan is het vastzetten van de jeansknopen helemaal een fluitje van een cent. De Prym Variotang kun je gebruiken voor alle niet-vernaaibare knopen van Prym en om kleine nestelringen in te slaan.

Materiaal: Messing/ kunststof. Doorsnede: 17 mm, dus geschikt voor bijvoorbeeld damesjeans en jassen. Jeansknopen van Prym zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Deze grootverpakking bevat naast 100 stuks jeansknopen alle materiaal wat je nodig hebt om de knopen te verwerken.

Kleur: Oudkoper. Dessin: Lauwerkrans.

Wasbaar tot 60°.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jeansknopen 17mm Grootverpakking

  • Merk: Prym
  • Model:622190
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €56,20
  • €49,95


Gerelateerde producten

Vrijgezellenknopen - 8 metalen knopen zonder naaien

Vrijgezellenknopen - 8 metalen knopen zonder naaien

Metalen vrijgezellenknopen.Metalen vrijgezellenknopen kun je eenvoudig bevestigen zonder naald en dr..

€3,95

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Variotang Startset.Variotang Startset: drukknopen tang met materiaal.Met de Prym Variotang bevestig ..

€54,95

Jeansknopen 17mm Lauwerkrans - 8 stuks

Jeansknopen 17mm Lauwerkrans - 8 stuks

Jeansknopen.Jeansknopen gebruik je als sluiting voor kleding van spijkerstof, zoals spijkerjassen, s..

€6,80

Jeansknopen 17mm Open Kap Messing wit - 6 stuks

Jeansknopen 17mm Open Kap Messing wit - 6 stuks

Jeansknopen.Jeansknopen gebruik je als sluiting voor kleding van spijkerstof, zoals spijkerjassen, s..

€8,40

Tags: Jeansknopen, jeansknopen kopen, jeansknopen bestellen, jeansknopen online, jeansknoop, knoop voor jeans, knoop voor spijkerbroek, knopen voor spijkerbroek, knopen voor jeans, vernietbare knopen, niet-vernaaibare knopen, inslagknopen, inslagknoop, vrijgezellenknopen, vrijgezellenknoop, knoop spijkerbroek, knoop jeans, knoop denim, knoop canvas