• Modeknoop Jeansblauw 25 mm - Per stuk

Blauw gevlamde modeknoop.

Blauw gevlamde modeknoop 25mm, 4-gaats.

Fournituren: Knopen kopen. Deze mooi bewerkte jeansblauwe knopen zijn prima geschikt voor een wollen vest, een modieus jasje of een ander kledingstuk waar jij een mooi gekleurde maar tevens neutrale knoop op wilt naaien. De knoop heeft 4 gaatjes om vast te naaien. Het is een modieuze knoop met een gevlamd blauw oppervlak en de knoop is mooi glad afgewerkt. Omdat jij de fashionknopen per stuk bestelt, kun jij precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt. Vergeet jij niet om een reserve-exemplaar mee te bestellen? Doorsnede 25mm. Verkoop per stuk.

Dezelfde knoop is ook in een kleinere maat leverbaar, zodat je de knopen met elkaar kunt combineren. Knopen zet jij aan met mat siersteekgaren of met een draadje stopwol op een wollen vest. Bestel jij direct een setje naalden mee om jouw nieuwe knopen direct vast te zetten? Knopen vind jij in allerlei varianten bij ons - kijk HIER maar eens.

Gegraveerde knoop.

Heb jij een nieuwe knoop nodig voor voor een gebreid vest, een kek jasje of een blauwe blazer? Deze jeansblauwe knoop van 25mm doorsnee is een prima keus. De jeansblauwe ondergrond van de knoop combineert mooi bij al jouw blauwe kleding en spijkergoed.

Reserveknoop.

Omdat je deze knopen per stuk bestelt, kun je precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Zo koop je nooit teveel! Bestel voor de zekerheid wel een knoop extra, zodat je een reserve-exemplaar hebt voor het geval je er eentje verliest. Het beste is om die reserveknoop vast te zetten op een onopvallende plek in de kleding, zoals de onderzoom bijvoorbeeld. Zo hoef je nooit te zoeken waar die blauwe knoop ook weer gebleven is, wanneer je de knoop nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: Polyester. Doorsnede: 25mm. 4-gaats knoop met gevlamd oppervlak. Wasbaar tot 60 . Verkoop per stuk.

Kies de mooiste knoop:

Bestel jij direct stevig naaigaren of stopwol en naainaalden mee om jouw nieuwe knopen vast te naaien? Om de knoop te combineren voor mouwen en grotere knoopsgaten van een vest of jas, leveren we deze knoop ook in 15mm doorsnee.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Modeknoop Jeansblauw 25 mm - Per stuk

  • Merk: Dill
  • Model:290128
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,60


Gerelateerde producten

Modeknoopje Jeansblauw 15 mm - Per stuk

Modeknoopje Jeansblauw 15 mm - Per stuk

Blauw gevlamde modeknoop.Blauw gevlamde modeknoop 15mm, 4-gaats.Fournituren: Knopen kopen. Deze mooi..

€0,80

Gütermann Siersteek garen - Kies een kleur

Gütermann Siersteek garen - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€2,80

Stopwol Jeansblauw gemeleerd

Stopwol Jeansblauw gemeleerd

Kaartje stopwol van Regia.Stoppen klinkt misschien ouderwets, maar aan de andere kant… Met een klusj..

€1,59

Tags: Bruine knopen, kostuumknopen, knopen voor jack, knopen voor kostuum, knopen voor colbert, knopen voor jasje, knoop 25mm, knoop van 25mm, knoop 2, 5 centimeter, knoop 2, 5 cm