• GOEDKOOP: Centimeter - Meetlint 150cm Blauw/Wit

Goedkoop Meetlint.

Goedkoop Meetlint Centimeter - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Met dit flexibele meetlint kun je gemakkelijk de maat nemen, voordat je gaat passen of naaien. Dit doe je bijvoorbeeld wanneer je een broek wilt inkorten of een rokje op maat gaat maken. Met deze centimeter van 150 cm lang kun je zowel de maat nemen voor kleding als voor bijvoorbeeld gordijnen. Vanwege de soepele uitvoering sla je de centimeter gemakkelijk om taille of bovenbeen heen om de maat te nemen. Verkoop per stuk.

Bestel je ook een setje stofkrijt mee? Dan kun jij direct op de stof markeringen zetten. Is jouw basisuitrusting fournituren op orde? Dan kun je altijd even een knoop aanzetten, een broekzak repareren of een losgelaten zoompje vastzetten. Een setje naalden en een setje spelden komen altijd van pas!

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of een losgelaten zoom in je gordijn vastzetten is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Centimeter.

Een meetlint gebruik jij om de maat te nemen. Je gebruikt het meetlint, die we in de volksmond vaak gewoon centimeter noemen, om de maat te nemen van kleding. Maar ook voor het opmeten van gordijnen komt een goede centimeter prima van pas!

Specificaties:

Materiaal: Polyfiber/metaal. Kleur: Blauw-Wit. Afmeting: 150cm. Verkoop per stuk.

Direct meebestellen:

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naainaalden en spelden en kun je maar beter in huis hebben. Met een stukje stofkrijt kun je bij het afmeten direct aftekenen op de stof. Wil jij toch liever een meetlint van een A-merk? Bestel dan gewoon een centimeter van Prym!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Centimeter - Meetlint 150cm Blauw/Wit

  • Merk: Opry
  • Model:96855
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Meetlint 150cm - Flexibele centimeter A-kwaliteit

Meetlint 150cm - Flexibele centimeter A-kwaliteit

MeetlintMeetlint - Centimeter voor kleding en gordijnenFournituren - Meten en markeren: Een centimet..

€3,95

GOEDKOOP: Spelden parelkop - 40 stuks voor slechts 1 EURO

GOEDKOOP: Spelden parelkop - 40 stuks voor slechts 1 EURO

Parelkopspelden BUDGETParelkopspelden BUDGET: goedkope spelden met parelkopFournituren voor een lage..

€1,00

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

4 stukjes Stofkrijt.4 stukjes Stofkrijt voor markering op witte of gekleurde stof.Fournituren - Stof..

€2,95

Tags: Centimeter, meetlint, opmeten, maten opmeten, flexibele centimeter, rolmaat, rolmaatje, rolcentimeter