• Goedkoop borduurpakketje met telpatroon - Teddybeer

Laaggeprijsd borduurpakketje

Laaggeprijsd borduurpakketje – Telpatroon Beer

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei varianten. Dit borduurpakket van RTO is laaggeprijsd - Het borduurpakket wordt compleet geleverd: de borduurstof en het DMC borduurgaren op een handige garenkaart zijn inbegrepen. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt deze klassieke afbeelding van een merklap op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Zowel de gebruikte borduurstof als het eenvoudige ontwerp zijn ideaal voor als jij nog niet zoveel geborduurd hebt. Afmeting: 10,5 x 13cm. Model: Teddybeer.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

Borduurpakketten van RTI zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakketje vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde DMC borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Model: Teddybeer - Teddy Bear. Afmeting: 10,5 x 13cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

We hebben nog veel meer eenvoudige telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakketje met telpatroon - Teddybeer

  • Merk: RTO
  • Model:H192
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

Goedkoop borduurpakketje met telpatroon - 3 Vlindertjes

Goedkoop borduurpakketje met telpatroon - 3 Vlindertjes

Laaggeprijsd borduurpakketjeLaaggeprijsd borduurpakketje – Telpatroon 3 VlindertjesHandwerken – Voor..

€4,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd