Draad door het oog van de naald.

Draad door het oog van de naald - Hulpmiddel: draaddoorstekers.

Fournituren – Naaigaren door het oog van de naald rijgen is niet gemakkelijk zonder een handig ‘willemientje’. Zeker wanneer jij donker garen gebruikt, kunnen jouw ogen je nog weleens in de steek laten en zit je ongewild lang te ‘pielen’ om de naald in te rijgen. Maak het jezelf gemakkelijk met deze handige draaddoorstekers van Milward. Verkoop per 3 stuks in papieren verpakking.

Deze draaddoorstekers zijn niet de enige in hun soort. Zo bestaan er speciale versies voor de naaimachine, voor het rijgen van overlockmachines of voor borduurgaren. Of bestel DEZE budgetversie. Knip naaigaren altijd af met een speciaal draadschaartje: dit voorkomt beschadigingen aan jouw stoffenschaar.

Draad inrijgen.

Ben jij steeds langer bezig om een draad door het oog van de naald te krijgen? Het kan een heel ritueel worden: draad afknippen, ernaast steken, nat maken, nog eens proberen, weer mis… Komt jou dit bekend voor? Verlos jezelf uit jouw lijden en bestel een paar handige draaddoorstekers.

Hoe werkt het?

Een draaddoorsteker is een klein metalen schijfje, dat nog het meeste lijkt op een ouderwets dubbeltje, voorzien van een driehoekig uiteinde in dun verendraadstaal. Druk het driehoekje eerst door het oog van de naald. Rijg nu de draad door het driehoekje – dat gaat een stuk gemakkelijker dan door het veel kleinere oog van de naald. Trek de draaddoorsteker terug en zo: je kunt aan de slag!

Leuk om te weten:

Vroeger werden draaddoorstekers ook wel Willemientjes genoemd: mensen zagen de afbeelding op het ronde schijfje aan voor Koningin Wilhelmina. Dit klopt niet: de afbeelding op de draaddoorsteker is die van de laatste keizerin van Duitsland. Volgens de overlevering zou zij de draaddoorsteker hebben uitgevonden. Hoe dan ook: dit handige hulpje mag in jouw naaimandje niet ontbreken.

Specificaties:

Samenstelling: Aluminium – Verendraadstaal. Afmeting: 5cm. Verkoop per 3 stuks, dan grijp jij nooit mis! Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs ine en duurzame verpakking.

Andere oplossingen:

Hoewel de draaddoorsteker redelijk universeel is, bestaan er meerdere uitvoeringen voor een specifiek doel. Zo bestaan er draaddoorstekers voor naaimachines, voor overlockmachines en voor DMC borduurgaren. Knip polyester naaigaren altijd met een speciaal draadschaartje om schade aan jouw stoffenschaar te voorkomen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Milward draaddoorstekers - 3 stuks

  • Merk: Opry
  • Model:9232110
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

Lockmachine inrijgen.Lockmachine inrijgen: 2 speciale draaddoorstekers.Overlockmachine inrijgen? Hoe..

€5,60

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje.Draadschaartje van Prym met ergonomisch design. Dit speciale ergonomische draadschaar..

€18,50

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

Tags: Draaddoorsteker kopen, draaddoorsteker bestellen, draaddoorsteker online kopen, draaddoorsteker online bestellen, draaddoorsteker voor borduurgaren kopen, draaddoorsteker voor borduurgaren bestellen, draaddoorsteker voor borduurgaren online kopen, naald inrijgen, door het oog van de naald, draad inrijgen, rijgen, naaien, naaien met de hand, handnaald, oogje van de naald, krijg de draad niet in de naald, milward