• Automatische draaddoorsteker - Makkelijk inrijgen van naaigaren

Draad door het oog van de naald.

Draad door het oog van de naald - Automatische draaddoorsteker.

Fournituren – Naaigaren door het oog van de naald rijgen is niet gemakkelijk zonder een handig ‘willemientje’. Zeker wanneer jij donker garen gebruikt, kunnen jouw ogen je nog weleens in de steek laten en zit je ongewild lang te ‘pielen’ om de naald in te rijgen. Maak het jezelf gemakkelijk met deze automatische draaddoorsteker van Prym. Dat is makkelijk! Verkoop per stuks

Deze extra voordelig geprijsde draaddoorstekers zijn niet de enige in hun soort. Zo bestaan er speciale versies voor de naaimachine, voor het rijgen van overlockmachines of voor borduurgaren. Of bestel DEZE budgetversie. Knip naaigaren altijd af met een speciaal draadschaartje: dit voorkomt beschadigingen aan jouw stoffenschaar.

Draad inrijgen.

Ben jij steeds langer bezig om een draad door het oog van de naald te krijgen? Het kan een heel ritueel worden: draad afknippen, ernaast steken, nat maken, nog eens proberen, weer mis… Komt jou dit bekend voor? Verlos jezelf uit jouw lijden en bestel een automatische draaddoorsteker.

Hoe werkt het?

Plaats een klosje naaigaren op de witte pen. Steek een naainaald met een oog naar beneden in de rode huls. Leg nu het naaigaren op zijn plek.Druk vervolgens de witte knop naar beneden. Nu vormt zich een dubbele lus. Zodra je deze doortrekt heb je een enkele draad en is de naald ingeregen. Met het mesje van de draaddoorsteker snijd jij de draad op de juiste lengte af. Super simpel dus!

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof – Verendraadstaal. Duidelijke instructie op de verpakking. Geschikt voor NAAINAALDEN en fijne BORDUURNAALDEN nummer 3-11. Verkoop per stuk.

Andere oplossingen:

Deze draaddoorsteker is niet de enige oplossing. Er zijn draaddoorstekers voor naainaalden, voor overlockmachines en voor DMC borduurgaren. Knip polyester naaigaren altijd met een speciaal draadschaartje om schade aan jouw stoffenschaar te voorkomen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Automatische draaddoorsteker - Makkelijk inrijgen van naaigaren

  • Merk: Prym
  • Model:611120
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,90


Gerelateerde producten

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

Lockmachine inrijgen.Lockmachine inrijgen: 2 speciale draaddoorstekers.Overlockmachine inrijgen? Hoe..

€5,60

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

Milward draaddoorstekers - 3 stuks

Milward draaddoorstekers - 3 stuks

Draad door het oog van de naald.Draad door het oog van de naald - Hulpmiddel: draaddoorstekers.Fourn..

€2,50

Tags: Draaddoorsteker kopen, draaddoorsteker bestellen, draaddoorsteker online kopen, draaddoorsteker online bestellen, draaddoorsteker voor borduurgaren kopen, draaddoorsteker voor borduurgaren bestellen, draaddoorsteker voor borduurgaren online kopen, naald inrijgen, door het oog van de naald, draad inrijgen, rijgen, naaien, naaien met de hand, handnaald, oogje van de naald, krijg de draad niet in de naald, naaldfee, needle fairy, nadelfee