• Houten peuterknoopje 25 mm - Prijs per stuk

Houten Peuterknoopje.

Houten Peuterknoopje: een bescheiden en fijn knoopje voor peuterkleding.

Dit houten peuterknoopje is goed te gebruiken als sluiting voor peuterkleding. Zowel bij zelfgebreide vestjes en truitjes, als op een jasje of mouwloos hesje voor een peuter, geven deze fijne houten peuterknoopjes een verrassend effect. Gebruik deze kleine houten knoopjes in combinatie met een ingebreid knoopsgat of pas ze toe als houtje touwtje sluiting, gecombineerd met een lederen lusje of een zelfgehaakt koordje. Zo maak je het peutertruitje of kinderjasje mooi compleet met de houten knoopjes en gebruik je, naast katoen of wol als basismateriaal, ook nog eens een knoop die van natuurlijk materiaal is gemaakt. Deze houten peuterknoopjes zijn precies wat je zelfgemaakte peuterkleding nog nodig had!

Stoer accent.

Breien of haken voor een peuter geeft altijd een goed gevoel. Op de één of andere manier ziet iets dat je in miniatuur maakt er vaak vanzelf schattig uit. Bovendien ben je met een peutertruitje een stuk minder lang bezig dan met dezelfde trui voor een ouder kind of een volwassene. Zo heb eer van je werk en zie je ook nog eens snel resultaat. Verras een peuter op een kinderverjaardag met een zelfgemaakt kledingstuk: je zult zien dat dat zeker in de smaak valt. Kies de juiste knoop voor peuterkleding: het bepaalt de uitstraling van je creatie. Kies je voor een klein, neutraal knoopje of breng je juist dat stoere accent aan op het truitje of vestje dat je voor je peuter hebt gemaakt? Dit leuke houten knoopje is een prima keus! Hout past als materiaal uitstekend bij het gebruikte garen, of dat nu wol of katoen. De knoopjes zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, ook voor kleine vingertjes. Bovendien geeft zo’n houten peuterknoopje het truitje, vestje of babyjasje net even wat extra’s mee en geeft het, zeker in combinatie met een wat grovere steek een lekkere stoere uitstraling mee.

Houtje Touwtje.

Dit houten knoopje wordt gebruikt als sluiting voor baby- of peuterkleding. Het knoopje is ontwikkeld voor een zogenaamde houtje touwtje sluiting: dat is een rechte houten knoop in combinatie met een lussluiting. Je kunt de houtje touwtje knoop verwerken in combinatie met een zelfgebreid koordje, met een vetersluiting of door middel van een (kunst)leren lusje. Maar natuurlijk gebruik je dit houten knoopje ook prima in combinatie met een knoopsgat, of dat nu ingebreid is of klassiek gefestonneerd. Een knoopsgat kun je zelf inbreien; baseer de grootte van het knoopsgat op de afmeting van de houten knoop. De knoop is ongelakt en leidt dus niet af van het patroon of ontwerp van de babykleding. Vergeet niet dat gebreid materiaal meestal een beetje rek in zich heeft: maak het knoopsgat dus niet al te ruim!. Deze houten knoop heeft een afmeting van 25mm. Dit maakt de knoop een hele goede keus het gebruik in peuterkleding. Er bestaat trouwens ook een nog kleinere uitvoering; deze meet een lengte van 20mm.

Knoopje extra.

Tel van tevoren het aantal knoopjes dat je nodig hebt om de peuterkleding te sluiten. Je kunt dit knoopje voor peuterkleding gebruiken voor een zelfgemaakt kledingstuk of vervang de knoopjes voor peuterkleding die je al hebt. Naai de knoopjes bij voorkeur vast door middel van een draadje van de katoen of de wol, waarmee je hebt gewerkt. Of zet de knoopjes vast met behulp van een draadje stopwol. Omdat we deze knoopjes per stuk leveren, bestel je precies dat aantal bestellen dat je nodig hebt om het peutertruitje of vestje te sluiten. Vergeet je niet om één extra reserveknoopje mee te bestellen? Mocht je dan ooit een knoopje verliezen, dan vervang je deze dezelfde dag nog. TIP: zet een reserveknoopje altijd vast op een onopvallende plek in de kleding, zoals onderin een zoom of verdekt achter een knooplijst. Dan hoef je niet te zoeken op het moment dat je een knoopje moet vervangen.

Specificaties:

Materiaal: Ongelakt beukenhout. Afmeting: 25mm. Verkoop per stuk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Houten peuterknoopje 25 mm - Prijs per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:80873.25
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,99


Gerelateerde producten

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen jersey.Drukknopen jersey: inslagdrukknopen voor baby-kleding.Inslag drukknopen nodig? Dez..

€7,90

Drukknopen Jersey Parelmoer 12mm - Navulling 6 stuks

Drukknopen Jersey Parelmoer 12mm - Navulling 6 stuks

Drukknoop Jersey. Weet je nog niet welke drukknopen geschikt zijn voor welke stof? Kijk dan even bij..

€6,20

Drukknopen Jersey Tandring 8mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen Jersey Tandring 8mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknoopjes jersey.Drukknoopjes jersey: drukknopen inslag voor baby-kleding.Inslag drukknopen nodig..

€6,80

Tags: Houten knoop, houten knoopje, houten knoopjes, knoop hout, houten knoop, houten knopen, houtje touwtje, knoop voor babykleding, babyknoopje, sluiting, sluiting voor babykleding, kinderknoop, knoop voor kinderkleding, jasknoopje, knoopje voor jasje, knoop voor truitje, knoopje voor truitje, natuurlijke knoop, duurzame knoop, ecologische knoop, knoop van natuurlijk materiaal, echte houten knoop