Overlockgaren

Overlockgaren - Welke kleur wil je?

Fournituren - Naaigaren - Lockgaren. Ontdek het kleurrijke assortiment overlockgaren van Restyle! Het dunne polyester naaigaren is speciaal ontworpen voor gebruik met overlockmachines. Met een ruime keuze aan diverse kleuren kun je je creativiteit de vrije loop laten. Creëer sterke en professionele naden in stijl met het overlockgaren van Restyle: de naden zijn in één handeling direct vernaaid en afgewerkt. De kleuren kan jij in het selectiescherm uitzoeken. Prijs per klos.

Heb jij 4 klossen lockgaren nodig in dezelfde kleur? HIER kan jij de klossen per 4 stuks bestellen - Voor een speciale ACTIEPRIJS!

Lockgaren - Wat is dat eigenlijk?

Lockgaren is een essentieel naaigaren voor het creëren van sterke en duurzame naden. Dit veelzijdige garen wordt gebruikt in combinatie met een lockmachine of overlockmachine. Met zijn hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties zorgt lockgaren voor professionele afwerkingen op diverse stoffen. Apart zigzaggen van de naad is niet langer nodig. Verbeter je naaiprojecten met ons hoogwaardige lockgaren.

Restyle lockgaren - Argumenten:

Het lockgaren is een fractie dunner dan normaal naaigaren, waardoor het zeer geschikt is om naden mee af te locken of te zigzaggen. Het lockgaren wordt geleverd op grote klossen met een looplengte van 3000 yards ofwel 2740 meter. De verkoopprijs is per klos of bestel de klossen lockgaren per 4 stuks voor een SPECIALE prijs. De kleuren kan jij in het selectiescherm uitzoeken.

Specificaties:

Samenstelling: 100 % polyester. Klik hiervoor de kleuren aan in het selectiescherm en je ziet de afbeelding van de kleur die je wilt bestellen. Verkoop per stuk.

Goed om te weten:

Overlockgaren wordt voor Restyle gemaakt door Diamond Spun Garens. In voorkomende gevallen kan het gebeuren dat je het lockgaren met het label van Diamond Spun geleverd krijgt. Productspecificaties en prijs zijn exact hetzelfde.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lockgaren per klos - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:034.1
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

Lockmachine inrijgen.Lockmachine inrijgen: 2 speciale draaddoorstekers.Overlockmachine inrijgen? Hoe..

€5,60

ACTIEPRIJS: Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

ACTIEPRIJS: Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

AANBIEDING: A-kwaliteit naaigarenA-kwaliteit naaigaren - Gütermann allesnaaigaren 500 meter.Fournitu..

€5,00 €6,85

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,95

Tags: Lockgaren, overlockgaren, lock garen, lockmachine, overlockmachine, garen voor overlockmachine, garen voor lockmachine, serafil