• Hagerty Silver Multimetal Foam

SCHUIMPOETS voor zilver & metaal.

SCHUIMPOETS voor zilver & metaal: Hagerty Multimetal Foam.

Zilver poetsen? Wanneer jouw zilveren bestek net gepoetst is, glanst het je tegemoet. Glanzend metaal zoals zilver, tin en roestvrij staal is een gewilde grondstof voor bestek, gebruiks- en siervoorwerpen. Maar dan moeten de voorwerpen natuurlijk wel mooi glanzen. Dof metaal is niet mooi en doet afbreuk aan het metalen of zilveren voorwerp. Met Silver & Multimetal Foam van Hagerty poets jij zilver en andere metalen voorwerpen snel en effectief met behulp van reinigend schuim. Jij reinigt het glanzende metaal zonder enig risico op (micro)krasjes. Met behulp van het meegeleverde sponsje breng jij het schuim aan op het voorwerp. Goed poetsen, even afspoelen, drogen en opwrijven: klaar! Inhoud flacon: 185 gram.

De multimetal foam van Hagerty geeft snel glans en verwijdert aanslag van zilver, verzilverd bestek of andere voorwerpen. Voor het weren van nieuwe aanslag kan jij jouw zilveren bestek behandelen met Hagerty Zilverpoets of met de speciale Hagerty Zilverdoek. Voor zilveren sieraden bestel jij het kleinere zilverbadje voor sieraden. Koperen voorwerpen poets jij met Hagerty Koperpoets.

Zwarte aanslag op zilver.

Zilveren bestek is prachtig, wanneer het mooi gepoetst is. Wanneer zich na verloop van tijd door oxidatie zwarte aanslag op jouw zilveren bestek, kandelaar of schaal vormt, wordt het tijd om weer eens te poetsen. Met Hagerty Silver Foam bespaar jij veel tijd en moeite. Je brengt het schuim aan op het voorwerp en poets goed en zorgvuldig. Daarna kun jij het voorwerp afspoelen onder de kraan en afdrogen. Klaar!

Ook geschikt voor verzilverd metaal?

Hagerty Multimetal Foam is geschikt voor al jouw mooie voorwerpen van zilver, van verzilverd metaal, van roestvrij staal en van tin.

Specificaties:

Hagerty Multimetal Foam, flacon inclusief sponsje. Verwijdert aanslag van zilveren en verzilverde voorwerpen en bestek. Daarnaast ook geschikt voor het verzorgen van tin en roestvrijstaal. Inhoud: 185 gram.

Alles voor zilver en koper poetsen:

Behandel jouw zilver na het reinigen met een Hagerty Zilverdoek of met Hagerty Zilverpoets om het zilver voor langere tijd te beschermen tegen nieuwe aanslag. Zilveren items die te klein zijn voor het bestekmandje, zoals sieraden, behandel jij met Hagerty Silver Clean. Koper poets jij met Hagerty Koperpoets.

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hagerty Silver Multimetal Foam

  • Merk: Hagerty
  • Model:698142
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

Hagerty Zilverpoets met zilverbescherming

Hagerty Zilverpoets met zilverbescherming

Hagerty Zilverpoets.Hagerty Zilverpoets om al je zilveren en verzilverde voorwerpen mooi te laten gl..

€16,95

Hagerty Koperpoets - Ook voor brons en messing

Hagerty Koperpoets - Ook voor brons en messing

Koperpoets van Hagerty laat al je koper langdurig glanzen. Ook geschikt om messing en brons mee te p..

€15,95

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

Zilver Poetsdoek. Zilver Poetsdoek – Silvercloth: snel zilver poetsen.Zilver poetsen doe jij met de ..

€9,95

Hagerty Silver Clean voor sieraden

Hagerty Silver Clean voor sieraden

Zilverbadje voor zilveren sieraden.Zilverbadje voor zilveren sieraden: Hagerty Silver clean.Zilveren..

€14,95

Tags: Hagerty, zilverpoets, koperpoets, silverpolish, copperpolish, zilver poetsen, koper poetsen, silverbath, silver bath, zilverbad, dompelbad voor zilver, zilver dompelbad, zilveren snel poetsen, zilver snelpoets, snelpoets voor zilver, zilverglans, verzilverd bestek, zilveren bestek, sieradenbad, badje voor zilver, zilver oppoetsen, zilver laten glanzen, aanslag op zilver, zwart zilver, zilver is zwart, zilverdoek, zilverpoetsdoek, zilver poetsdoek, silver cloth