Zilver Poetsdoek.

Zilver Poetsdoek – Silvercloth: snel zilver poetsen.

Zilver poetsen doe jij met de Hagerty Zilverdoek. Wanneer zilver net gepoetst is, glanst het je tegemoet. Zilveren bestek, een mooie zilveren kandelaar of zilveren sieraden hebben een prachtige glans en een luxe uitstraling. Alleen, op den duur wordt het zilver dof en krijgt het zwarte aanslag. Zie jij op tegen urenlang poetsen en uitwrijven? Met de Hagerty Silvercloth poets jij jouw zilver snel en effectief. Aanslag wordt verwijderd én voorkomen door middel van deze geïmpregneerde zilverdoek van 100% katoen. Afmeting: 30 x 36cm. Verkoop per stuk.

Alles voor zilver en koper: Hagerty Silverbath geeft snel glans en verwijdert aanslag van zilveren bestek. Voor zilveren sieraden bestel jij het kleinere zilverbadje voor sieraden. Voor het weren van nieuwe aanslag kan jij jouw zilveren bestek behandelen met Hagerty Zilverpoets. Koperen voorwerpen poets jij met Hagerty Koperpoets.

Zwarte aanslag op zilver.

Zilver is een prachtig edelmetaal, wanneer het mooi gepoetst is. Wanneer zich na verloop van tijd door oxidatie zwarte aanslag op jouw zilver vormt, wordt het tijd om weer eens te poetsen. Met de Hagerty Silver Cloth bespaar jij veel tijd en moeite. De Hagerty zilverpoetsdoek is een geïmpregneerde doek, die aanslag verwijdert en voorkomt. Geschikt voor alle zilver en voor verzilverd metaal.

Hoe werkt dat dan?

De Hagerty Zilverdoek is voorzien van een speciale behandeling, die zwarte aanslag verwijdert. Voor een nog sneller resultaat maak jij een klein puntje van de doek nat onder de kraan. Nu verwijder jij snel en gemakkelijk de zwarte aanslag. Opwrijven met de droge doek en nu is jouw zilver gepoetst en bovendien voorzien van een aanslagwerende laag. De doek zal na verloop van tijd zwart worden. Was de doek nooit: dit zal de geïmpregneerde laag verwijderen. /p>

Wat is R22?

R22 is de speciale gepatenteerde aanslagwering die jij alleen tegenkomt bij Hagerty Zilverpoets producten. Vanwege deze speciale laag die zich vormt op het zilver na behandeling met de Hagerty Zilverpoetsdoek zal het veel langer duren, voordat zich nieuwe aanslag vormt. Zo reinig en bescherm jij jouw kostbare zilver in één en dezelfde behandeling.

Specificaties:

Hagerty Silvercloth: geïmpregneerde doek, 100% katoen, voor zilver. Verwijdert en voorkomt aanslag op zilver en verzilverd metaal. Afmeting: 30 x36cm. Om de zilverpoetsdoek als briefpost te kunnen versturen, ontvang je deze zonder kartonnen doosje.

Alles voor zilver en koper poetsen:

Behandel jouw zilver na het reinigen met de Hagerty Zilverdoek of met Hagerty Zilverpoets om het zilver voor langere tijd te beschermen tegen nieuwe aanslag. Snel zilveren bestek poetsen kan ook met Hagerty Silverbath. Items die te klein zijn voor het bestekmandje, zoals sieraden, behandel jij met Hagerty Silver Clean. Koper poets jij met Hagerty Koperpoets.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hagerty Silvercloth Zilverpoetsdoek - Snel zilver oppoetsen

  • Merk: Hagerty
  • Model:957548
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Hagerty Zilverpoets met zilverbescherming

Hagerty Zilverpoets met zilverbescherming

Hagerty Zilverpoets.Hagerty Zilverpoets om al je zilveren en verzilverde voorwerpen mooi te laten gl..

€16,95

Hagerty Koperpoets - Ook voor brons en messing

Hagerty Koperpoets - Ook voor brons en messing

Koperpoets van Hagerty laat al je koper langdurig glanzen. Ook geschikt om messing en brons mee te p..

€15,95

Hagerty Silverbath - Gemakkelijk zilveren bestek poetsen

Hagerty Silverbath - Gemakkelijk zilveren bestek poetsen

Zilveren bestek SNELPOETS.Zilveren bestek SNELPOETS: Hagerty Silver Bath.Zilver poetsen? Wanneer jou..

€24,95

Hagerty Silver Clean voor sieraden

Hagerty Silver Clean voor sieraden

Zilverbadje voor zilveren sieraden.Zilverbadje voor zilveren sieraden: Hagerty Silver clean.Zilveren..

€14,95

Tags: Hagerty, zilverpoets, koperpoets, silverpolish, copperpolish, zilver poetsen, koper poetsen, silverbath, silver bath, zilverbad, dompelbad voor zilver, zilver dompelbad, zilveren snel poetsen, zilver snelpoets, snelpoets voor zilver, zilverglans, verzilverd bestek, zilveren bestek, sieradenbad, badje voor zilver, zilver oppoetsen, zilver laten glanzen, aanslag op zilver, zwart zilver, zilver is zwart, zilverdoek, zilverpoetsdoek, zilver poetsdoek, silver cloth