• Kiltspeld Zwart 80mm - Met beschermkapje

Grote zwarte speld.

Grote zwarte speld - Sluiting voor vest of sjaal.

Zoek jij een grote zwarte veiligheidsspeld voor het sluiten van een vest of een sjaal? Zo'n lekker ruim vest of een wollen omslagdoek staat leuk, maar praktisch is het niet. Om jouw vest toch te kunnen sluiten of een sjaal op zijn plek te houden, zijn deze grote kilspelden ideaal! Deze grote zwarte speld is voorzien van een beschermkapje, zodat je je niet prikt aan de punt van de speld. Afmeting: 80mm. Kleur: Zwart/Oud-Nikkel. Verkoop per stuk.

Je kunt een vest of sjaal dus eenvoudig vastzetten met behulp van deze grote kiltspeld, die jij trouwens ook in bronskleur kunt bestellen. Wij verkopen KILTSPELDEN in verschillende uitvoeringen. Maar ook met een grote drukknoop of met een traditionele Noorse sluiting kun jij jouw vest voorzien van een sluiting. Kies gewoon wat jij het mooiste vindt!

Kiltspeld: Waarvoor gebruik je die?

Een kiltspeld werd oorspronkelijk gebruikt als sluiting voor een Schotse rok. Tegenwoordig wordt de kiltspeld vooral gebruikt voor het sluiten van een omslagdoek of een vest. Door hun uitmuntende veerkracht laten de spelden zich moeiteloos openen en even gemakkelijk weer sluiten. Je steekt de punt van de speld voorzichtig tussen het gebreide materiaal door om jouw vest of omslagdoek niet te beschadigen. Door het beschermkapje is de punt van de speld veilig bedekt.

Kiltspeld -AANBIEDING

Kiltspelden leveren wij bij Bink Fournituren in verschillende uitvoeringen, zodat jij het model kunt kiezen dat het beste bij jouw look past. Deze zwarte decospeld met beschermhuls is nu extra voordelig geprijsd! Voor deze lage prijs riskeer jij toch niet langer een wapperend vest op de fiets?

Specificaties:

Materiaal: Messing. Afmeting: 80mm.Kleur: Zwart/Oud-Nikkel. Verkoop per stuk. .

Andere opties:

Je kunt een vest, omslagdoek of shawl met een kiltspeld goed sluiten. Kiltspelden bestaan er in verschillende uitvoeringen. Wil jij liever een definitieve sluiting aanbrengen? Dit kun je doen met een onopvallende DRUKKNOOP. Of breng een mooi accent aan met behulp van een bijzondere Noorse sluiting.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kiltspeld Zwart 80mm - Met beschermkapje

  • Merk: Opry
  • Model:95894
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,00


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Kiltspeld Goudkleurig

GOEDKOOP: Kiltspeld Goudkleurig

Grote gouden speld.Grote gouden speld voor vest of sjaal.Grote veiligheidsspeld nodig voor het sluit..

€2,00

Kiltspeld Bronskleurig 80mm - Met beschermkapje

Kiltspeld Bronskleurig 80mm - Met beschermkapje

Grote bronskleurige speld.Grote bronskleurige speld - Sluiting voor vest of sjaal.Grote veiligheidss..

€2,00

GOEDKOOP: Kiltspeld Zilverkleurig

GOEDKOOP: Kiltspeld Zilverkleurig

Grote zilveren speld.Grote zilveren speld voor vest of sjaal.Grote veiligheidsspeld nodig voor het s..

€2,00

Tags: Kiltspeld, schotse rok, sluiting, sluiting voor vest, sluiting voor omslagdoek, luierspeld, dekenspeld, wasserijspeld, aanbieding fournituren, goedkope fournituren, goedkope speld, goedkope veiligheidsspeld, goedkope kiltspeld