• AANBIEDING: 2 Kiltspelden

2 Grote spelden.

2 Grote spelden voor een vest of sjaal.

Grote veiligheidsspeld nodig voor het sluiten van bijvoorbeeld een vest of een sjaal? Een lekker ruim vest of een grote omslagdoek staat leuk, maar erg praktisch is het niet. Om jouw vest toch te kunnen sluiten of een op zijn plek te houden, zijn deze grote kilspelden ideaal! En deze set met een zilveren en een goudkleurige uitvoering bij elkaar is nog extra voordelig ook. Afmeting: 76mm. Je ontvangt 1 zilveren en 1 goudkleurige kiltspeld.

Je kunt een vest of sjaal dus eenvoudig vastzetten met behulp van één van deze twee grote kiltspelden. Wij verkopen kiltspelden in verschillende uitvoeringen. Maar ook met een grote drukknoop of met een traditionele Noorse sluiting kun jij jouw vest voorzien van een sluiting. Kies gewoon wat jij het mooiste vindt!

Kiltspelden.

Een kiltspeld werd oorspronkelijk gebruikt als sluiting voor een Schotse rok. Tegenwoordig wordt de kiltspeld vooral gebruikt voor het sluiten van een omslagdoek of een vest. Door hun uitmuntende veerkracht laten de spelden zich moeiteloos openen en even gemakkelijk weer sluiten. Je steekt de punt van de speld voorzichtig tussen het gebreide materiaal door om jouw vest of omslagdoek niet te beschadigen.

Goedkope set met 2 spelden.

Kiltspelden leveren wij bij Bink Fournituren in verschillende uitvoeringen, zodat jij het model kunt kiezen dat het beste bij jouw look past. Dit setje met een zilverkleurig en een goudkleurig model is nu extra voordelig geprijsd! Voor deze lage prijs riskeer jij toch niet langer een wapperend vest op de fiets? Afhankelijk van jouw outfit of van jouw stemming kies jij eenvoudig de ene dag voor de zilveren en de volgende dag voor de gouden speld!

Specificaties:

Materiaal: Messing. Afmeting: 76 mm. Jij ontvangt een hersluitbaar doosje met hierin 1 zilverkleurige en 1 goudkleurige kiltspeld..

Andere opties:

Je kunt een vest, omslagdoek of shawl met een kiltspeld goed sluiten. Kiltspelden bestaan er in verschillende uitvoeringen. Wil jij liever een definitieve sluiting aanbrengen? Dit kun je doen met een onopvallende drukknoop. Of breng een mooi accent aan met behulp van een bijzondere Noorse sluiting.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: 2 Kiltspelden

  • Merk: Opry
  • Model: B189.320
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,60
  • €1,95


Gerelateerde producten

Sluiting Noors Metaal Kari

Sluiting Noors Metaal Kari

Noorse sluiting.Een Noorse sluiting is een klassieke, sierlijke sluiting en wordt gebruikt voor de s..

€6,95

Kiltspeld Brons 76mm

Kiltspeld Brons 76mm

Deze Prym Kiltspeld wordt gebruikt als veiligheidsspeld/ sluiting.Een kiltspeld werd oorspronkelijk ..

€3,00

Kiltspelden IJzer 76mm

Kiltspelden IJzer 76mm

Deze Prym Kiltspeld wordt gebruikt als veiligheidsspeld/ sluiting.Een kiltspeld werd oorspronkelijk ..

€3,00

AANBIEDING: Kiltspeld Koperkleurig

AANBIEDING: Kiltspeld Koperkleurig

Grote speld.Grote speld voor een vest of sjaal.Grote veiligheidsspeld nodig voor het sluiten van een..

€1,50 €2,00

Tags: Kiltspeld, schotse rok, sluiting, sluiting voor vest, sluiting voor omslagdoek, luierspeld, dekenspeld, wasserijspeld, aanbieding fournituren, goedkope fournituren, goedkope speld, goedkope veiligheidsspeld, goedkope kiltspeld