Naaigaren Katoen.

Naaigaren Katoen, natuurzuiver.

Katoenen naaigaren kopen? Dit naaigaren van Gütermann is van 100% katoen en geschikt voor naaiwerk op de hand en voor de naaimachine. Je gebruikt naaigaren van katoen in combinatie met natuurlijke stoffen, zoals katoen en linnen. Dit is een extra grote klos met maar liefst 800 meter naaigaren, geschikt voor grotere projecten of als je veel werkt met stoffen van katoen. Gütermann Katoen is geschikt voor het verwerken van allerlei naden, maar ook voor het maken van knoopsgaten, het vastzetten van knopen en voor het naaien van sierstiksels. Gütermann Naaigaren Katoen wordt veel gebruikt voor patchwork. Verkoop per klos, diverse kleuren leverbaar.

Dit is een extra grote klos katoen naaigaren. Wil jij liever een kleiner klosje of vind jij niet de juiste kleur? Kijk dan bij de klosjes Naaigaren katoen van 100 meter: leverbaar in 40 kleuren. Voor het verwerken van het katoen garen op de naaimachine kun je een universele naaimachinenaald gebruiken. Werk jij met synthetische stof? Gebruik dan Gütermann Allesnaaigaren.

Naaigaren van katoen.

Naaigaren van katoen gebruik je als je graag werkt met naaigaren van natuurlijke oorsprong. Dit natuurzuivere katoengaren van Gütermann is gemerceriseerd: dat betekent dat er een dun glanslaagje is aangebracht op het garen. Katoen naaigaren is licht elastisch en rekbaar, licht- en kleurecht en voelt zacht aan op de huid. Je gebruikt naaigaren van katoen in combinatie met stoffen van katoen of linnen. Je gebruikt dit naaigaren voor het stikken of doorstikken van naden en zomen, maar ook voor knoopsgaten, het aanzetten van knopen of het naaien van sierstiksels of locknaden.

Wat voor stof?

Jouw keuze voor het juiste naaigaren is afhankelijk van de stof die je gebruikt. Stoffen van natuurlijke oorsprong, zoals katoen en linnen, krimpen in de was en dit geldt ook voor naaigaren van katoen. Gebruik je een synthetische stof, kies dan een naaigaren dat niet krimpt, zoals Gütermann Allesnaaigaren. Dit voorkomt dat de naden gaan trekken.

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren.

Welke kleur?

Deze extra grote klos naaigaren is in een beperkt aantal kleuren leverbaar. Kies de kleur in het selectiescherm en de juiste foto wordt zichtbaar, zodat jij zeker weet dat je de juiste kleur kiest. Zoek je een andere kleur? In kleinere klossen van 100 meter leveren wij naaigaren katoen in 40 kleuren.

Specificaties:

Samenstelling: 100% gemerceriseerde katoen. Looplengte: 800 meter. Dikte: C NE 50. Wasbaar tot 95°.

Wat heb ik nog meer nodig?

Voor het naaien op de naaimachine van natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen kun je een Universele naald gebruiken. Ga jij een synthetische stof naaien? Gebruik dan Gütermann Allesnaaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gütermann Naaigaren Katoen 800 meter - Kies een kleur

  • Merk: Gütermann
  • Model:743933
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

AANBIEDING: Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

AANBIEDING: Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

AANBIEDING: Gütermann Naaigaren.AANBIEDING: Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournitur..

€2,99 €4,15

Naaimachinenaalden universeel - Assortiverpakking

Naaimachinenaalden universeel - Assortiverpakking

Schmetz Naaimachinenaalden universeel.Schmetz Naaimachinenaalden universeel: voor bijna alle stoffen..

€1,75 €1,99

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€6,85

Gütermann Naaigaren katoen - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren katoen - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€2,85

Tags: naaigaren, Gutermann naaigaren katoen, katoen naaigaren, katoengaren, katoenen naaigaren, naaigaren van katoen, natuurlijk naaigaren, natuurlijk garen, katoenen garen, handgaren, machinegaren, Gütermann