• Borduurpakket met GRATIS borduurring - De bijenkoningin OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket – Met een GRATIS borduurframe

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei varianten. Dit is een mooi scherp geprijsd borduurpakket van Bothy Threads; het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met de benodigde kleuren borduurgaren op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. De borduurring krijg jij er GRATIS bij: handig om mee te werken en ideaal om jouw borduurwerk mee op te hangen. Afmeting: 17cmØ. Model: De bijenkoningin.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige DRAADDOORSTEKER mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, direct ophangen in de meegeleverde borduurring. Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

De voordelen van een borduurring

Het werken met een BORDUURRING bied stabiliteit en spanning aan de stof, waardoor nauwkeurig borduren mogelijk wordt. Een borduurring voorkomt verschuivingen en rimpels, wat leidt tot strakkere, gelijkmatige steken. Daarnaast maakt het de borduurstof gemakkelijker vast te houden, vermindert vermoeidheid en verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het borduurwerk. Klaar met borduren? Dan hang jij jouw kunstwerk gewoon in de borduurring op. Bovendien is deze borduurring nog helemaal GRATIS ook.

Specificaties:

Compleet borduurpakket De bijenkoningin - Queen Bee. Afmeting: 17cmØ. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (lichtblauw), borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Het pakket wordt geleverd inclusief GRATIS borduurring (20cmØ).

Meer keus

Wij hebben nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket met GRATIS borduurring - De bijenkoningin OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:XETE10
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

Borduurpakket met GRATIS borduurring - Op avontuur OP=OP

Borduurpakket met GRATIS borduurring - Op avontuur OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Met een GRATIS borduurframeHandwerken ..

€19,95

Borduurpakket met GRATIS borduurring - Ahoy! OP=OP

Borduurpakket met GRATIS borduurring - Ahoy! OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Met een GRATIS borduurframeHandwerken ..

€19,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd