• Gordijnhaak Verstelbaar 5cm - Kunststof - Prijs per stuk

Gordijnhaken.

Gordijnhaken gebruik je bij gordijnen met ingenaaide plooien. Je schuift de gordijnhaak eenvoudig in de achterkant van de plooi. Omdat het haakje verstelbaar is, kun je de gordijnen precies op de juiste hoogte ophangen aan de gordijnrail.

Zelf gordijnen naaien met ingenaaide plooien is minder moeilijk dan je denkt! Gebruik speciaal gordijnband ter versteviging in combinatie met deze handige verstelbare gordijnhaken. Je stikt de banen van de stof aan elkaar en werkt de bovenkant en de zijkanten van de gordijnen af. Vervolgens kun je het band op het gordijn stikken en vouw je de plooien één voor één in het gordijn en speld ze vast. Stik de plooien één voor één door op de naaimachine. Nu kun je de gordijnhaken achterin de plooien schuiven. Haak de gordijnhaken door de runners van de rail en speld de onderkant van het gordijn op maat af. Vervolgens kun je de onderzoom in het gordijn stikken. Of maak je het jezelf nog makkelijker met behulp van instrijkbaar zoomband. Hiermee voorkom je tevens een stiksel in de onderzoom. Makkelijk, toch?

Materiaal: Kunststof. Het hoofdje is verstelbaar: zo voorkom je dat de gordijnrail zichtbaar blijft of dat de bovenkant van het gordijn bij het open en dicht schuiven tegen het plafond schuurt.

Lengte gordijnhaak: 5cm. Geschikt voor lichte gordijnstoffen en vitrages. Te gebruiken in combinatie met gordijnband van 6cm breed. Tevens in 7cm beschikbaar voor zwaardere gordijnen.

Verkoop per stuk. Je kunt dus precies het aantal gordijnhaken bestellen dat je nodig hebt. Hoeveel haken heb je nodig? Houd rekening met 9 gordijnhaken per baan stof van 140 cm breed of reken 7 haken per meter ongeplooid gordijn. Dus, voor 3 banen stof van 140 cm breed heb je 27 haken nodig.

Wil je de gordijnen wassen? Verwijder dan de gordijnhaken en was de gordijnen op een fijnwasprogramma zonder te centrifugeren. Hang de gordijnen languit te drogen: je voorkomt kreukels en het gordijn hangt mooi strak uit. Vervolgens kun je de haken terugplaatsen en het gordijn weer op zijn plek hangen.

Meer weten? Lees dan onze blog: Hoe maak ik zelf gordijnen met plooiband? Hier vind je alles wat je weten moet om zelf gordijnen te naaien.

TIP: heb je gordijnen die door een gordijnatelier genaaid zijn en is een gordijnhaak afgebroken of zoek? Deze gordijnhaken kun je goed gebruiken ter vervanging. Je kunt ze eenvoudig in de genaaide plooien schuiven. Heb je gordijnen met ingenaaide gordijnhaken, maar is het haakje dat je door de rail steekt zoek of kwijt? Schuif deze verstelbare gordijnhaak dan gewoon naast de ingestikte gordijnhaak en je kunt je gordijnen direct weer mooi ophangen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnhaak Verstelbaar 5cm - Kunststof - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329352
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,24


Gerelateerde producten

Gordijnband Versteviging 6cm voor lichte stoffen - Per meter

Gordijnband Versteviging 6cm voor lichte stoffen - Per meter

Gordijnband.Gordijnband om de bovenkant van het gordijn te verstevigen, zodat je er mooie plooien in..

€0,49

Gordijnhaak Verstelbaar 7cm - Kunststof - Prijs per stuk

Gordijnhaak Verstelbaar 7cm - Kunststof - Prijs per stuk

Gordijnhaken.Gordijnhaken gebruik je bij gordijnen met ingenaaide plooien. Je schuift de gordijnhaak..

€0,24

Gordijnhaak 6cm voor lichte gordijnen - Kuifhaak - Prijs per stuk

Gordijnhaak 6cm voor lichte gordijnen - Kuifhaak - Prijs per stuk

Gordijnhaken of kuifhaken.Gordijnhaken of kuifhaken gebruik je bij gordijnen met ingenaaide plooien...

€0,17

Gordijnhaak verstelbaar/Vernaaibaar 7,5cm - Prijs per stuk

Gordijnhaak verstelbaar/Vernaaibaar 7,5cm - Prijs per stuk

Gordijnhaken voor confectie.Gordijnhaken gebruik je bij gordijnen met ingenaaide plooien. Je schuift..

€0,25

Tags: Plooiband, gordijnband, keperband, band voor gordijnen, plooien in gordijnen, gordijnplooi, gordijnplooien, gordijn plooien, gordijnenband, katoenband, katoenen band, zelf gordijnen maken, duplohaak, gordijnhaak, gordijnhaken, gordijnhaakjes, plooibandje, zoomband, zoomvlies, verstelbare haak, verstelbare gordijnhaak, gordijnhaak verstelbaar, schuifhaak, schuifhaakjes, haakjes met verstelbaar hoofdje, verstelbaar hoofdje, flexibele haak, flexibele gordijnhaak