• GOEDKOOP: Leernaald voor de hand - Naainaalden voor leer

Naainaalden voor Leer.

Naainaalden voor Leer - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Leernaalden gebruik jij voor het naaien of herstellen van leer of kunstleer. Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Deze stevige naalden met speciale driehoekige punt zijn speciaal bedoeld voor het naaien door leer, zonder het leer onnodig te beschadigen. De voordelige leernaalden hebben bovendien een extra groot oog, waardoor je ook dikker garen gemakkelijk door het oog van de naald kunt halen. De officiële naam van deze naalden is leernaalden, maar je gebruikt ze ook voor het herstellen of afwerken kunstleer. Je ontvangt een gesorteerd setje voordelige leernaalden met verschillende afmetingen. De goedkope naalden zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 6 leernaalden.

Zorg ervoor dat je altijd een basisuitrusting fournituren in huis hebt. Naalden en spelden komen altijd van pas. Bestel ook een handig klein schaartje mee, dat je kunt gebruiken voor het afknippen van draadjes bij naai- of borduurwerk! Voor het vernaaien van leer gebruik jij het beste Supersterk Naaigaren van Gütermann.

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of het repareren van jouw schoenen of tas is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Leernaalden.

Leernaalden zijn een goede aanvulling voor de basis uitrusting van jouw fournituren. Leernaalden zijn steviger en dikker dan gewone naainaalden. Bovendien hebben stopnaalden een extra groot oog, waardoor je ook dikker garen door het oog van de naald kunt halen. Vanwege de speciale driehoekige punt steek jij gemakkelijk door (meerdere lagen) leer of kunstleer zonder het leer te beschadigen. Ideaal dus om een schoen, leren tas of een beschadiging aan een leren stoel mee te repareren! Er zitten meerdere maten naalden in het doosje, zodat je die maat kunt gebruiken die voor jouw klus het beste van pas komt.

Specificaties:

Materiaal: Stalen stopnaalden in verschillende maten met punt. Maat 1-9. De lengte van de naalden varieert van 5,5 tot 3,5 cm. Je ontvangt een afsluitbaar doosje met 6 leernaalden in verschillende maten.

Ook handig!

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naalden en spelden kun je maar beter in huis hebben, net als een handzaam klein schaartje. Voor het naaien van leer of kunstleer adviseren wij jou om Gütermann Supersterk Naaigaren te gebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Leernaald voor de hand - Naainaalden voor leer

  • Merk: Opry
  • Model:B231.259
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Schaar 15cm Handwerkschaar

Schaar 15cm Handwerkschaar

Voordelige Handwerkschaar van Pony.Een prima schaar voor allerlei klusjes met naald en draad of voor..

€4,50

Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, middenmaat.Fournituren bestellen? Veiligheidsspelden wi..

€1,99

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

Tags: leernaalden, naainaalden leer, kunstleer, skai