• Leernaald voor de hand - Naainaalden voor leer

Naainaalden voor Leer.

Naainaalden voor Leer - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Leernaalden gebruik jij voor het naaien of herstellen van leer of kunstleer. Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Deze stevige naalden met speciale driehoekige punt zijn speciaal bedoeld voor het naaien door leer, zonder het leer onnodig te beschadigen. De officiële naam van deze naalden is leernaalden, maar je gebruikt ze ook voor het herstellen of afwerken kunstleer. Je ontvangt een gesorteerd setje voordelige leernaalden met verschillende afmetingen. De goedkope naalden zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 6 leernaalden.

Leernaalden voor de naaimachine vind je HIER in de webwinkel.  Voor het vernaaien van leer gebruik jij het beste STERK Naaigaren van Gütermann.

Basis Fournituren

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of het repareren van jouw schoenen of tas is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Leernaalden

Leernaalden zijn een goede aanvulling voor de basis uitrusting van jouw fournituren. Leernaalden zijn steviger en dikker dan gewone naainaalden. Vanwege de speciale driehoekige punt steek jij gemakkelijk door (meerdere lagen) leer of kunstleer zonder het leer te beschadigen. De leernaalden zijn tevens geschikt voor het verwerken van vinyl, suede en zacht plastic. Ideaal dus om een schoen, leren tas of een beschadiging aan een leren stoel mee te repareren! Er zitten meerdere maten naalden in het doosje, zodat je die maat kunt gebruiken die voor jouw klus het beste van pas komt.

Specificaties:

Samenstelling: Carbonstaal. Afmetingen naalden: 38 tot 45mm. Je ontvangt een afsluitbaar mapje met 6 leernaalden in verschillende maten.

Ook handig!

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naalden en spelden kun je maar beter in huis hebben, net als een handzaam klein schaartje. Voor het naaien van leer of kunstleer adviseren wij jou om Gütermann Supersterk Naaigaren te gebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Leernaald voor de hand - Naainaalden voor leer

  • Merk: Restyle
  • Model:10350
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,75


Gerelateerde producten

VOORDELIGE Schaar 15cm - Goedkope handwerkschaar

VOORDELIGE Schaar 15cm - Goedkope handwerkschaar

Voordelige HandwerkschaarVoordelige handwerkschaar - Knipt stof, wol en garen maar ook papier en pla..

€4,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Veiligheidsspelden Zwart 19-23 mm - 50 stuks in bewaardoosje

Veiligheidsspelden Zwart 19-23 mm - 50 stuks in bewaardoosje

Zwarte veiligheidsspeldjesZwarte veiligheidsspeldjes - 50 spelden in een bewaarpotje met schroefdeks..

€3,95

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

Tags: leernaalden, naainaalden leer, kunstleer, skai