Zwarte veiligheidsspeldjes

Zwarte veiligheidsspeldjes - 50 spelden in een bewaarpotje met schroefdeksel

Fournituren kopen? Veiligheidsspelden wil je graag in huis hebben. Hoe vaak doet zich geen situatie voor dat je even (tijdelijk) 2 lagen stof met elkaar wilt verbinden. Een veiligheidsspeld is een gemakkelijke en veilige oplossing. De scherpe punt van de veiligheidsspeld prikt probleemloos door de meeste stoffen heen en door de veiligheidsspeld weer te sluiten, loop je geen risico op ongelukjes, zoals wanneer je normale kopspelden zou gebruiken. Deze veiligheidsspelden zijn lekker laaggeprijsd en verpakt in een handig bewaarpotje met sxhroefdeksel. Kleur: Zwart. Jij ontvangt 50 veiligheidsspelden van 19/23 mm lang.

Wil je de veiligheidsspelden gebruiken om elastiek of koord door een tunneltje te halen? In dat geval kun je beter de handige RIJGNAALDEN bestellen: geschikt om allerlei breedtes elastiek en koord veilig door te halen.

Veiligheidsspelden: goed om in huis te hebben.

Er zijn van die huishoudelijke handigheidjes die je pas mist, op het moment dat je ze nodig hebt! Zoals een veiligheidsspeld bijvoorbeeld. Een ongelukje met kleding zit in een klein hoekje en komt altijd op een moment dat het je niet goed uitkomt. Denk aan een losgeraakte zoom of naad of aan gordijnen die niet goed sluiten, zodat je wordt gewekt door het zonlicht! Met een veiligheidsspeld los je allerlei probleemjes in het huishouden op. Snel, veilig en gemakkelijk!

Hersluitbaar doosje.

Deze veiligheidsspelden zijn van roestbestendig, gehard staal. De verpakking bevat maar liefst 50 zwarte veiligheidsspeldjes. Je kunt het potje met het handige schroefdeksel steeds weer hergebruiken. Een doosje veiligheidsspelden leg je meestal in de keukenlade of in je naaimand: zorg ervoor dat je ze gemakkelijk terug kunt vinden, want je hebt vaker een veiligheidsspeld nodig dan je zou denken!

Specificaties:

Samenstelling: gehard, roestvrij staal. Kleur: Zwart. Afmeting: 19/23mm. Inhoud: 50 stuks in bewaarpotje. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Ook handig: rijgnaalden!

Met veiligheidsspelden speld je gemakkelijk twee lagen stof (tijdelijk) aan elkaar, zonder risico op ongelukjes. Vaak wordt een veiligheidsspeld ook gebruikt om elastiek of koord door kleding te rijgen. Wij raden dit af: het risico op beschadiging aan je kleding is groot! Gebruik liever een speciale rijgnaald: door haar stompe punt loop je geen risico. Je kunt de naald openvouwen, zodat ook bredere elastieksoorten te rijgen zijn. Misschien handig om gelijk een setje rijgnaalden mee te bestellen? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Veiligheidsspelden Zwart 19-23 mm - 50 stuks in bewaardoosje

  • Merk: Opry
  • Model:9414223
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

2 Rijgnaalden - Voor doorhalen van elastiek in allerlei breedtes

2 Rijgnaalden - Voor doorhalen van elastiek in allerlei breedtes

2 Rijgnaalden2 Rijgnaalden - Om elastiek door te rijgenFournituren - Rijgnaalden gebruik je voor het..

€3,49

Instekers voor elastiek en bandjes - Gemakkelijk inrijgen van elastiek

Instekers voor elastiek en bandjes - Gemakkelijk inrijgen van elastiek

Eenvoudig elastiek doorrijgenEenvoudig elastiek doorrijgen met deze set instekers.Fournituren - Elas..

€6,20

LAATSTE VERPAKKING: Veiligheidsspelden Zilver 27-38-50 mm OP=OP

LAATSTE VERPAKKING: Veiligheidsspelden Zilver 27-38-50 mm OP=OP

Prym Veiligheidsspelden zijn van roestbestendig, gehard staal.De verpakking bevat 18 zilverkleurige ..

€3,95 €4,60

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

Tags: Veiligheidsspeld, speld, veiligheidsspelden, prym, zwarte veiligheidsspelden, zwarte spelden, 085121, 85121, 185.121