• GOEDKOOP: Borduurpakket Groeimeter: Bloemen

Laaggeprijsd: Borduurpakket Groeimeter.

Laaggeprijsd Borduurpakket Groeimeter: Zonnebloem

Borduurpakketten voor de kinderkamer: Groeimeter - Meetlat. Kun jij het je nog van vroeger herinneren? Deze groeimeter is een variant op de klassieke streepjes op de post van de deur. Een groeimeter is een dankbare afbeelding om te borduren, omdat jij van tevoren weet dat deze goed van pas zal komen. Kinderen vinden het altijd weer leuk om regelmatig te kijken of zij al weer gegroeid zijn. Bovendien blijft zo’n zelf geborduurde groeimeter altijd een blijvende herinnering. Dit complete borduurpakket is lekker voordelig geprijsd. Afmeting: 30x 100cm. Model: Sesamstraat. De groeimeters wordt geleverd inclusief (tel)patroon, NL-instructie, de benodigde kleuren DMC borduurgaren, borduurstof en een borduurnaald.

In plaats van een groeimeter kun jij natuurlijk ook een GEBOORTETEGEL borduren. Wil jij jouw groeimeter ophangen? HIER vind je een handig opbergroede.

Geborduurde Groeimeter.

Groeimeters zijn leuke, praktische borduurpakketten. Je hebt niet alleen het plezier van het borduren, je weet ook van tevoren dat jouw geborduurde afbeelding van pas gaat komen. Want welk jong kind weet nu niet graag of hij of zij alweer gegroeid is?

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk.

Dit borduurpakket van Thea Gouverneur wordt compleet geleverd met een duidelijk telpatroon. Jij borduurt 5,4 kruisjes op een centimeter op zogenaamde Aida-borduurstof: dat is een regelmatig geweven borduurstof van 100% katoen met duidelijk zichtbare ruitstructuur. Jij borduurt met kruissteek en stiksteek. De benodigde kleuren borduurgaren zijn inbegrepen – evenals een borduurnaald. Jij kunt dus direct aan de slag.

Specificaties:

Afbeelding: Zonnebloem. Afmeting: 30 x 100cm. Compleet borduurpakket, incl. borduurgaren (6-draads), borduurnaald, AIDA-borduurstof, vergroot telpatroon. Zowel de borduurstof als het borduurgaren zijn 100% katoen.

Gebruik een borduurring.

Een BORDUURRING geeft een zeer regelmatig borduurresultaat en voorkomt vlekken op de stof. Wil jij een andere groeimeter of liever een geboortetegel borduren? BLADER op jouw gemak door ons assortiment.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Borduurpakket Groeimeter: Bloemen

  • Merk: Opry
  • Model:19821-DB1344
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Borduurpakket Groeimeter: Ark van Noach

Borduurpakket Groeimeter: Ark van Noach

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Ark van Noach.Borduurpakketten voor de kinderka..

€45,95

Borduurpakket Groeimeter: Kiekeboe

Borduurpakket Groeimeter: Kiekeboe

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Kiekeboe!Borduurpakketten voor de kinderkamer: ..

€44,95

Borduurpakket Groeimeter: Ooit word ik zo groot

Borduurpakket Groeimeter: Ooit word ik zo groot

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Ooit word ik zo groot.Borduurpakketten voor de ..

€42,50

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurpakket, borduurpakketten, groeimeter, groeimeters, kinderkamer, borduurpakket geboorte, borduurpakket kinderkamer, borduurpakketten kinderkamer, borduurpakketten geboorte, borduurpakket voor kinderen, ABC borduurpakket, Vervaco