• AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Teddybeer

Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Teddybeer.

Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Teddybeer: borduur jouw eigen kussen.

Fournituren - Handwerken - Borduurpakketten. Een kussenpakket van Pako is een zelfmaakpakket om een mooi kussen te borduren. Dit model is van een schattige teddybeer met een mooie strik om zijn nek. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je iets aan hebt. Een mooi zelfgemaakt kussen, daar is altijd wel een plekje voor te vinden, toch? En omdat de stof van het kussenpakket is voorbedrukt, is het ook voor beginners een gemakkelijk pakket om te borduren. Het borduurpakket voor een kussen is nu extra voordelig geprijsd.

In deze zelfde serie kussenpakketten heeft Pako verschillende modellen voor jou ontworpen. Toch niet helemaal jouw smaak? Kijk dan HIER naar het totaakpakket aan kussens om te borduren. Ook voor de bijpassende kussenrug en binnenkussen ben jij bij ons aan het juiste adres.

Kussen om te borduren

Een kussenpakket van Pako bevat alles wat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Dit pakket bevat voorbedrukt borduurstramien, de bijpassende garens en een stompe borduurnaald. Kussenpakketten zijn uitstekend geschikt voor als je net begint met borduren. Je hoeft niets uit te tellen of een borduurpatroon te kunnen lezen, maar je volgt gewoon de kleuren van het voorbedrukte stramien. Het kussenpakket is bovendien voorzien van een duidelijke instructie.

Hoe borduur ik een kussen?

Omdat het stramien van het kussenpakket is voorbedrukt, kan jij eenvoudig de kleuren van het patroon borduren met kruissteken. Werk altijd van links naar rechts en borduur bij de eerste toer kruislings een halve kruissteek. Als je klaar bent met die kleur in die rij, werk je van rechts naar links en maak je met een tweede kruislingse halve steek ieder kruisje compleet. Vervolgens verwerk je in de volgende regel deze kleur op dezelfde manier. Het acrylgaren en de naald waar jij mee borduurt, vindt jij inbegrepen in het kussenpakket.

Specificaties:

Samenstelling: Stramien: bedrukt canvas, 100% katoen. Garens: 100 % acryl.

Compleet kussenpakket Teddybeer - Inbegrepen: Borduurcanvas, 1,8 kr/cm, voorgesorteerd acrylgaren, naald en omschrijving. Afmeting gereed kussen: 40 x 40 cm.

Pako is een Nederlands bedrijf – de instructie bij het kussen is in het Nederlands..

NIET inbegrepen:

Een kussen borduren is ontspannend en je hebt snel een aansprekend resultaat. Vergeet niet om de bijpassende kussenrug mee te bestellen, zodat je je zelfgemaakte kussen in elkaar kunt zetten. Of bestel direct een binnenkussen mee om het kussen mee op te vullen. Nu alleen nog een plekje zoeken, waar je kussen het mooist tot zijn recht komt. Liever een ander ontwerp kussen? Er is keus genoeg - Veel plezier! Trouwens, wist jij al dat jij vergelijkbaar borduurcanvas/stramien ook LOS kunt bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Teddybeer

  • Merk: Restyle
  • Model:003135
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €24,95
  • €21,95


Gerelateerde producten

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen.Binnenkussen van 40 x 40 cm, om te gebruiken voor je zelfgeborduurde kussen of om een m..

€9,95

Kussenrug Creme - Achterkant voor geborduurd kussen

Kussenrug Creme - Achterkant voor geborduurd kussen

KussenrugKussenrug - Achterkant voor een zelf geborduurd sierkussenZelf een kussen borduren? Met dez..

€9,95

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Eenden

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Eenden

Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Eendenpaar.Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Eendenpaar:..

€21,95 €24,95

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Teddy Boy

AANBIEDING Borduurpakket - Kussenpakket Teddy Boy

Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Teddybeer op wolk.Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Tedd..

€21,95 €24,95

Tags: Kussenpakket, borduurkussen, kussen om te borduren, zelfmaakkussen, kussen om zelf te maken, kussen om zelf te borduren, voorbedrukt, voorbedrukt pakket, voorbedrukt borduurpakket, borduurpakket voorbedrukt, kussen pakket, borduur kussen, borduur kussen pakket, voordelig borduurpakket, nederlands borduurpakket, goedkoop borduurpakket, afgeprijsd borduurpakket, pako