• Voordelig borduurpakket - Leeuw

Voordelig Borduurpakket Leeuw

Voordelig Borduurpakket Leeuw - bevat telpatroon, stof en DMC borduurgaren

Nederlandstalig borduurpakket: een goedkoop, maar compleet borduurpakket. Jij borduurt in kruissteek op basis van telpatroon. Niet voor niets zijn dieren een geliefd onderwerp voor een borduurpakket - Hoe vind jij deze leeuw bijvoorbeeld? Pako is een Nederlandse firma met een uitgebreid assortiment borduurpakketten, waar dit model met een mooie leeuwenkop er één van is. Elk borduurpakket van Pako bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: dit borduurpakket wordt dus compleet geleverd inclusief de borduurstof en met de kleuren DMC borduurgaren, die je nodig hebt. Het borduurpakket bevat een duidelijk telpatroon met een instructie in het Nederlands, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 17 x 17cm. Model: Leeuw.

Klik op DEZE link voor nog meer borduurpakketten onder de 10 euro. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen? Gebruik een borduurring: dat zorgt voor precies en strak borduurwerk en voorkomt vlekken.

Laaggeprijsd Borduurpakket

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van een leeuw? Daar heb je vast wel een plekje voor aan de muur. Bovendien zijn de borduurpakketten van Pako altijd scherp geprijsd én volledig uitgevoerd in het Nederlands. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes DMC borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Pako zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Nederlandstalige instructie. In dit borduurpakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien - ook hier vind jij diverse voordelige pakketten van Pako.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Leeuw. Afmeting: 13 x 17cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Pako heeft nog veel meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Bestel je ook zo'n handige borduurring mee?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voordelig borduurpakket - Leeuw

  • Merk: Pako
  • Model:210846
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

VOORDELIGE Borduurring 9 cm

VOORDELIGE Borduurring 9 cm

Borduurring 9cmØBorduurring 9cmØ - Voor een beter borduurresultaatFournituren - Handwerken - Borduur..

€4,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Voordelig borduurpakket - 2 giraffes

Voordelig borduurpakket - 2 giraffes

Voordelig Borduurpakket GiraffesVoordelig Borduurpakket Giraffes - bevat telpatroon, stof en DMC bor..

€7,95

Borduurpakket Persian cat - Compleet pakket met telpatroon

Borduurpakket Persian cat - Compleet pakket met telpatroon

Voordelig Borduurpakket Perzische katVoordelig Borduurpakket Perzische kat met telpatroon, stof en b..

€22,30

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, Pako, Nederlands borduurpakket, Nederlandstalig borduurpakket, NL borduurpakket