• Het huis van je dromen - VOORDELIG Borduren op kaaslinnen

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Het huis van je dromen

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit complete borduurpakket van Janlynn bevat alles dat je nodig hebt: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof van 100% linnen en met DMC borduurgaren op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt op 12-draads kaaslinnen (32-ct) Afmeting: 18 x 22cm. Model: Het huis van je dromen.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket op kaaslinnen

Borduren op kaaslinnen is geschikt voor degene die al enige tijd ervaring heeft met borduren. Het borduren op kaaslinnen vraagt wat meer concentratie dan het borduren op stramien of Aïda-stof maar geeft een gedetailleerd en zeer fraai resultaat. Dit borduurpakket borduur jij op 12-draads kaaslinnen.

Compleet borduurpakket

Dit borduurpakket is voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde DMC borduurgaren, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Het huis van je dromen - The house that love built. Afmeting: 18 x 22cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Met een handige DRAADDOORSTEKER voor borduurgaren voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Het huis van je dromen - VOORDELIG Borduren op kaaslinnen

  • Merk: Chudo
  • Model:jan-1149-26
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket met telpatroon - Margriet met vlinder

Borduurpakket met telpatroon - Margriet met vlinder

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon Margriet met vlinderHandwerken – Goedko..

€12,95

Borduurpakket met telpatroon - Zwaluwstaart Vlinder

Borduurpakket met telpatroon - Zwaluwstaart Vlinder

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon ZwaluwstaartjeHandwerken – Goedkope bor..

€12,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd