• Vredesengel - Borduurpakket met telpatroon - OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Vredesengel

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit complete borduurpakket bevat alles dat je nodig hebt: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 31 kleuren borduurgaren op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt op grijze Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 28 x 21cm. Model: Vredesengel.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Chudo Igla zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde Anchor borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Vredesengel - Peace Angel. Afmeting: 28 x 21cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof van Zweigart, Anchor borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Chudo Igla heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige DRAADDOORSTEKER voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vredesengel - Borduurpakket met telpatroon - OP=OP

  • Merk: Chudo
  • Model:leti-0991
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Madeliefjes en Bluebells - Borduurpakket met telpatroon

Madeliefjes en Bluebells - Borduurpakket met telpatroon

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Madeliefjes en hyacinthenHa..

€19,95

Hommel - Borduurpakket met telpatroon

Hommel - Borduurpakket met telpatroon

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon HommelHandwerken – Voordeli..

€19,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd, Anchor, Madeira