• GOEDKOOP Borduurgaren - Kies uit WIT of ZWART

AANBIEDING borduurgaren.

AANBIEDING borduurgaren voor een lage prijs.

Borduren is een leuke hobby, zeker als je een heleboel kleurtjes garen hebt waar je uit kunt kiezen. Nu is borduurgaren per strengetje niet zo duur, maar als je wilt kunnen kiezen uit veel kleuren, heb je het wel direct over een investering. Vaak heb je nog aardig wat restantkleurtjes liggen van vorige borduurwerkjes maar een strengetje wit borduurgaren kom je meestal tekort. Met dit voordelige borduurgaren van Venus koop jij een goede kwaliteit borduurgaren maar dan bijna de helft goedkoper dan DMC garen. Kies uit WIT of ZWART. Samenstelling: 100% gemerceriseerde katoen. 6-draads borduurgaren, 8 meter per streng.

Bestel direct wat andere leuke accessoires mee, voor gezellige knutselmiddagen aan de grote tafel. Zoals het borduurstramien voor kinderen bijvoorbeeld: dat is plastic stramien om te leren borduren. Een paar lapjes gekleurd vilt komen ook altijd van pas, net als een setje kunststof naalden om te borduren zonder risico op ongelukjes. En wat dacht je van een punnikpopje om te leren breien?Nog meer kleurtjes nodig? Hoe vind je DIT setje met 20 kleuren?

Borduurgaren.

Borduurgaren is verkrijgbaar in honderden kleuren. Voor een borduurwerk komt het gebruik van kleuren vrij nauw, zeker wanneer je werkt met een telpatroon. Wil je liever vrij borduren, moet je het borduren nog onder de knie krijgen of ben je iets anders van plan met het borduurgaren? Dan komt dit goedkope borduurgaren vast van pas. En dat voor een fractie van de prijs van DMC borduurgaren.

Katoengaren dat je kunt splitsen

Borduurgaren wordt gemaakt van 100% katoen en bestaat uit 6 losse draadjes die samen een dikkere draad vormen. Je kunt borduurgaren per draadje gebruiken voor een heel fijn stiksel of je gebruikt meerdere draden tegelijk voor een duidelijker of volumineuzer resultaat. Je kunt borduurgaren voor meer knutselprojecten gebruiken. Zo is borduurgaren zeer geschikt om vilt mee te vernaaien of te versieren. Werk vilten lapjes af met een mooie festonsteek, zonder het garen te splitsen: dan krijg je een mooi resultaat.

Wit, zwart, neon en nog veel meer.

Een mooie aanvulling op jouw bestelling van dit witte borduurgaren:  DEZE verpakking bevat 20 strengetjes borduurgaren in allerlei kleuren.

Specificaties:

Borduurgaren, mouline. Samenstelling: 100% gemerceriseerde katoen. Kies de kleur in het selectiescherm. 6-draads; 8 meter per streng. Wasbaar tot 60°.

Andere knutselspullen.

Zin in een gezellige middag aan tafel en dan lekker knutselen? Er zijn genoeg leuke handwerkprojectjes te verzinnen die niet heel ingewikkeld zijn, maar wel heel leuk om te doen. Als je nog niet kunt breien, begin dan eerst eens met punniken, dat is een leuke kennismaking om te werken met wollen draadjes. Beginnen met borduren doe je met behulp van kunststof wolnaalden, zodat je je niet kunt prikken. Ons borduurstramien voor kinderen heeft grote, regelmatige gaten zodat je kunt oefenen op het borduren van kruisjes en is bestelbaar in verschillende kleurtjes. En met onze lapjes vilt, die je kunt bestellen in meer dan 30 kleuren, kun je ook echt van alles maken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP Borduurgaren - Kies uit WIT of ZWART

  • Merk: Venus
  • Model:venus-25-2010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,90


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Vilt 20 x 30cm Grijs Melee

Vilt 20 x 30cm Grijs Melee

Vilt.Vilt is een heerlijk materiaal om mee te werken, of het nu gaat om knutselwerk, handwerk of spe..

€1,25

GOEDKOOP: Plastic borduurstramien - Kies een kleur

GOEDKOOP: Plastic borduurstramien - Kies een kleur

Borduurstramien voor Kinderen.Borduurstramien voor kinderen is een plastic vel borduurstramien met d..

€2,50

Tags: Borduurgaren, aanbieding borduurgaren, DMC, Anchor, Venus, goedkoop borduurgaren, actie borduurgaren, vriendschapsbandjes maken, garen katoen, borduurzijde, set borduurgaren, splijtzijde, splitzijde