Zacht Satijn Koord 3 mm

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€0,39

Beschikbare opties:


* Glanskoord 3mm kies kleur:

Aantal:

Zacht Satijnkoord.

Zacht Satijnkoord gebruik je onder andere om door een tunnel te rijgen. Als je het koord aantrekt wordt de tunnel strakker getrokken. Je gebruikt dit dunne koord bijvoorbeeld in damesbroeken, nacht-, baby-of kinderkleding, als rijgkoord in aangeregen lijfjes, balletkleding en gilets of in schoenen en laarzen. Ook prima geschikt als koordje door een halslijn of in een blouse met wijde kraag.

Dit is gevlochten polyester koord, omsponnen met een zacht glanzend laagje. Dit zachte satijnkoord komt van oorsprong uit Japan en wordt dan ook wel Japans vlechtkoord of Kumihimo genoemd. Het koord is niet alleen fijner en subtieler dan nylon koord, maar het draagt ook prettiger en raakt niet zo snel in de knoop. De uiteinden kun je afwerken met een stiksel of met behulp van een koordstopper. Het is zeer geschikt voor zogenaamd Japans vlechtwerk.

Verkrijgbaar in 15 kleuren. Als je een kleur in het selectiescherm aanklikt, wordt de bijbehorende foto zichtbaar , zodat je op je gemak de juiste kleur kunt uitkiezen.

De prijs is de prijs per meter. Bestel je 1 dan is dat 1 meter, 2 = 2meter, enzovoort.

Samenstelling: 100 % Polyester. Dit koord is 3 mm dik. Wil je een robuustere variant, kijk dan bij Dik Koord 5 mm. Wil je een nylon koord in dezelfde dikte, kijk dan bij Dun Koord 3 mm.

©Bink Fournituren 2012-2020