• Strijkplaatje Karma - Reflecterende kledingapplicatie

Reflecterend strijkplaatje Karma.

Reflecterend strijkplaatje Karma: Veilig in het verkeer met lichtgevende applicatie.

Fournituren: Kledingapplicatie Karma: Strijkplaatje dat licht weerkaatst in het donker. Veiligheid boven alles: bevestig deze opstrijkbare kledingapplicatie op jouw jas, regenkleding of rugzak. Doordat het reflecterende strijkplaatje het licht weerkaatst in het donker, ben jij goed zichtbaar op de fiets of op een scooter. En een strijkplaatje opstrijken: dat kan écht iedereen! Deze lichtgevende geborduurde afbeelding met de tekst Karma meet 6,8 x 4,5centimeter. Jij bevestigt deze applicatie met behulp van een strijkbout. Verkoop per stuk.

Ook voor een gaatje of een lastige vlek in kleding is een kledingapplicatie vaak een prima oplossing. Alle strijkplaatjes vind jij HIER - Jij kunt kiezen uit diverse modellen. Snelle reparaties aan regenkleding of een nylon jas voer jij zelf uit met nylon reparatiedoek. Het gebruik van onze transparante persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Lichtgevende applicatie voor kleding.

Deze kledingapplicatie weerkaatst licht in het donker. Bevestig het strijkplaatje op een jas of tas en jij bent voortaan een stuk beter zichtbaar in het verkeer. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 2. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 15 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Ken je deze al? Ideale oplossing voor regen - en winterkleding.

Weet je wat ook zo handig is voor regen- en nylon winterjassen? Ons NYLON reparatiedoek bevestig jij zonder strijken: knip een klein stukje uit het doek, rond de hoeken af met de schaar om opstaande randjes te voorkomen, en plak het doek rechtstreeks op het gat of de scheur. Makkelijk, toch?

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie, reflecteert in het donker. Afmeting: 68 x 45mm. Model: Karma. Verkoop per stuk.

Meer keus?

Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Nylon kleding kan jij eenvoudig repareren met zelfklevend nylon reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkplaatje Karma - Reflecterende kledingapplicatie

  • Merk: Opry
  • Model:24378
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Nylon Reparatiedoek A kwaliteit - Kies een kleur

Nylon Reparatiedoek A kwaliteit - Kies een kleur

Zelfklevend reparatiedoekZelfklevend reparatiedoek voor allerlei reparatiesFournituren voor kledingr..

€3,75

Applicatie Reduce CO2

Applicatie Reduce CO2

Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren.Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren: Kleding..

€4,95

Strijkplaatje Industrial - Reflecterende kledingapplicatie

Strijkplaatje Industrial - Reflecterende kledingapplicatie

Reflecterend strijkplaatje PowerhouseReflecterend strijkplaatje Powerhouse: Veilig in het verkeer me..

€2,50

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje