• Gordijnring Transparant 16x21mm - Prijs per stuk

Transparante Ring.

Transparante ring voor gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringetjes kopen? Deze transparante ringen worden onder andere gebruikt voor het optrekken van optrekgordijnen. Optrekgordijnen zijn echt prettige raambekleding: zij laten beperkt licht door en geven zowel van binnen als van buiten een bijzonder sfeervolle uitstraling. Zijn jouw optrekgordijnen nog in prima staat, maar mis jij een aantal ringen? Geen zorgen: met deze doorzichtige kunststof ringen kun jij jouw gordijnen weer in originele staat herstellen. Wij leveren ze per stuk, dus jij kunt precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt. Zo koop je nooit teveel!

Ga jij een trekgordijn repareren of er zelf eentje maken? Dan kun je bij Bink Fournituren terecht voor alle benodigde fournituren terecht. Zo leveren wij deze kunststof ringen in verschillende doorsnedes. Ook voor het trekkoord en het zelfklevende klittenband ben je bij Bink Fournituren al aan het goede adres. Je kunt deze ringen ook gebruiken om (onder)kleding te repareren. Ook de bijbehorende gesp en sluiting is onder de naam BH-accessoires bij ons te koop!

Doorzichtige ringen.

Met deze transparante gordijnringen kun jij jouw (trek)gordijn repareren of zelf fabriceren. De ringen zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Een paar reserve exemplaren zijn overigens nooit weg! Meet jouw oude ringen goed op en vergelijk deze met de beschikbare maten. Er worden altijd 2 maten genoemd: de buitenmaat en de binnenmaat van de ring.

Hoe gebruik ik dit?

Kijk voordat je met de ringetjes aan de slag gaat, eerst goed hoe de oude ringen aan het vouwgordijn zijn bevestigd, zodat je hier bij het vervangen geen fouten in kan maken. Eventueel kun je een paar detailfoto’s maken van de situatie, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Dit scheelt veel gepuzzel en zweetdruppels. Voor liichte gordijntjes, valletjes en vitrages kun je deze gordijnringen trouwens ook gebruiken. Naai ze in dat geval aan de bovenzoom van het gordijn; vervolgens kun je het gordijn aan een spiraalkoord of een stevige nylon draad rijgen.

Ook voor (onder)kleding.

Weet je trouwens waar transparante ringen ook veel voor worden gebruikt? Het is een handige en bijna onzichtbare manier voor het bevestigen van schouderbandjes en halssluitingen van topjes en hemdjes. Bepaal de maat van de benodigde ring in dat geval op basis van het gewicht van de stof: hoe zwaarder de stof, hoe groter de ring die jij gebruikt. Deze kleine ringetjes zijn geschikt voor lichtere stoffen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. Kleur: Transparant. Afmeting: 16x21mm.

Direct meebestellen:

Zowel voor reparatie als voor het helemaal zelf maken van een vouwgordijn kun je bij Bink Fournituren terecht voor de gordijnfournituren. Denk bijvoorbeeld aan optrekkoord, aan klittenband en aan het benodigde naaigaren. Als je Gütermann Naaigaren gebruikt, weet jij zeker dat je het beste naaigaren hebt voor jouw klus! Gebruik jij de doorzichtige ringetjes voor het naaien of repareren van kleding? Kijk dan ook eens bij de beschikbare BH-accessoires: hier vind je ook de gespjes en sluitingen die je voor smalle bandjes gebruikt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnring Transparant 16x21mm - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329012
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,10


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: BH Accessoires 18mm transparant

GOEDKOOP: BH Accessoires 18mm transparant

Fournituren voor behaFournituren voor beha - Zelf jouw BH reparerenFournituren om zelf jouw beha te ..

€2,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,95

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Optrek Koord.Optrek Koord voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Koord kopen voor jouw vouwgordijn..

€4,95

Tags: Gordijnfournituren, optrekkoord, gordijnkoord, nylon koord, dun nylon koord, dun koord, koord voor gordijn, koord voor vouwgordijn, sterk koord, koord voor jalouzie, koord voor jaloezie, koord voor luxaflex, luxaflex repareren, vouwgordijn repareren, optrekgordijn repareren, vitrage, gordijnring, transparante ring, doorzichtige ring, ringetje, kunststof ringetje, doorzichtig ringetje