Koper producten

Koper producten

Koper laat gevoelige objecten glanzen.

Deze koperen producten reinigen potten, pannen, ovens, keramiek, kookplaten, glas, roestvrijstaal etc. bijzonder grondig en voorzichtig.

Perfect voor het verwijderen van roest op bestek. Ook ideaal voor alle glimmende onderdelen van fietsen en motorfietsen, maar ook voor glas- en chroomonderdelen en aluminium velgen op auto's.

Fijne koperdraden lossen zelfs het meest hardnekkige vuil voorzichtig op, omdat koper een zacht metaal is dat niet schurend is op glazuur en ceramische kookplaten en je gootsteen een mooie glans geeft.

LET OP: Niet geschikt voor teflon of andere antikleefoppervlakken. Gebruik alleen in natte toestand.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Koperspons
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2 koper schuursponsjes voor het reinigen van verschillend materiaal Koper is een zacht metaal. Deze sponsen krassen niet mits er voldoende water wordt gebruikt. Dus reinigen onder water is het best De sponsjes kunnen in de wasmachine gereinigd worde..
€5,75
Koper microvezeldoek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Koper micorvezeldoek. De koperdoek met dubbel gemak. Dunne koperdraadjes verwijderen zelfs het meest hardnekkige vuil en gebruik de microvezel zijde voor streeploos droogvegen. Afmeting 16 x 19,5cm. Wasbaar in de wasmachine. Altijd met veel water geb..
€8,35
Koperdoek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Geweven koperdraad 2 stuks afmeting: 14 x 15cm. Altijd nat gebruiken...
€6,15
Koperpad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stevige koperpad. Om gemakkelijk kleine oppervlakken en randen te reinigen of hoekjes waar je normaal moeilijk bij komt. Afmeting: 5 x 4cm. Altijd nat gebruiken...
€9,35
Kopersponzen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
2 kopersponzen. Dun geweven koperdraad om een microvezelspons. Afmeting: 10 x 14cm. Altijd nat gebruiken...
€11,98
Koperparels
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Koperparels. Ongeveer 1000 parels in een potje. Staal met koper bekleed, doorsnede parel: 0,5.5cm. Voor het effectief reinigen van vazen en karaffen, decanters enz. Verwijdert zelfs de meest hardnekkige aanslag. Doe water in de karaf, voeg een aantal..
€13,69
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019