Broekzakken.

Broekzakken om in te naaien. Het gebeurt ons allemaal: een gat in een broekzak. We hebben de neiging om van alles en nog wat in onze broekzakken te stoppen. Zeker sleutelbossen zijn echte boosdoeners en zorgen ervoor dat er gaten in de broekzak ontstaan. Vervolgens trek je de broek nietsvermoedend weer aan en verlies je wat je in je zak hebt gestopt. Gevolg: de broek belandt in een hoek in je kledingkast en je trekt hem niet meer aan. Terwijl de broek verder eigenlijk nog helemaal goed is. Geen probleem: je kunt je broekzak eenvoudig vervangen door de vernaaibare broekzakken van Prym. Keer de broek binnenstebuiten, knip de kapotte zak eruit en vervolgens kun je de nieuwe broekzak er eenvoudig innaaien.

Een verpakking bevat 2 witte broekzakken. Ze zijn rechthoekig van vorm en van 100 % katoen. De afmeting is 16 x 30 cm. De broekzakken zijn wasbaar tot 60 ° en kunnen gewoon in de wasdroger. Een ideale oplossing, die ervoor zorgt dat je je favoriete broek morgen alweer aan kunt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Broekzakken Vernaaibaar

  • Merk: Prym
  • Model: 967131
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,60


Gerelateerde producten

Broekzakken Opstrijkbaar Wit

Broekzakken Opstrijkbaar Wit

Broekzakken.Broekzakken om in te strijken. Het gebeurt ons allemaal: een gat in een broekzak. We heb..

€4,20

AANBIEDING: Broekzakken Opstrijkbaar ZWART

AANBIEDING: Broekzakken Opstrijkbaar ZWART

Broekzakken.Broekzakken om in te strijken.Broekzakken kopen? Het gebeurt ons allemaal: een gat in ee..

€3,15 €4,20

Broekzakken Opstrijkbaar DONKER

Broekzakken Opstrijkbaar DONKER

Broekzakken vervangen.Broekzakken vervangen met het strijkijzer.Broekzakken kopen? Het gebeurt ons a..

€4,20

AANBIEDING: Broekzakken Opstrijkbaar LICHT

AANBIEDING: Broekzakken Opstrijkbaar LICHT

Broekzakken.Broekzakken om in te strijken - Voor lichtgekleurde kleding.Fournituren - Broekzakken ko..

€3,15 €4,20

Tags: Broekzak, broekzakken, broekzak kapot, broekzak gat, gat in broekzak, broekzak kapot, broekzak repareren, broekzak vervangen, broekzak herstellen, broekzak fixen, broekzakken vervangen, broekzakken herstellen, broekzakken fixen, broekzak opstrijkbaar, broekzak instrijkbaar, broekzak instrijken, broekzak vaststrijken, broekzakken opstrijkbaar, broekzakken instrijkbaar, broekzakken instrijken, broekzakken vaststrijken, opstrijkbare broekzak, opstrijkbare broekzakken, instrijkbare broekzak, instrijkbare broekzakken, vernaaibaar, vernaaibare broekzak, vernaaibare broekzakken