Broekzakken.

Broekzakken om in te strijken.

Losse broekzakken- Het gebeurt ons allemaal: een gat in een broekzak. We hebben de neiging om van alles en nog wat in onze broekzakken te stoppen. Zeker sleutelbossen zijn echte boosdoeners en zorgen ervoor dat er gaten in de broekzak ontstaan. Vervolgens trek je de broek nietsvermoedend weer aan en verlies je wat je in je zak hebt gestopt. Gevolg: de broek belandt in een hoek in je kledingkast en je trekt hem niet meer aan. Terwijl de broek verder eigenlijk nog helemaal goed is. Geen probleem: met de opstrijkbare broekzakken van Prym fix je dit probleem in no time! En het enige dat je ervoor nodig hebt, zijn de strijkbout en de schaar.

Hoe werkt het? Knip eerst de kapotte zak direct onder de zakinzet af. Vouw de nieuwe broekzak om de overgebleven rand heen. Laat de strijkbout er vervolgens gedurende 20 seconden met lichte druk overheen glijden. Even afkoelen... en klaar! Eventueel kun je de nieuwe broekzak nog met een paar steekjes vastzetten, zodat de zak extra stevig bevestigd is.

Een verpakking bevat 2 witte broekzakken. Ze zijn halfrond van vorm en van 100 % katoen. De afmeting van de broekzak is 14 x 7 cm. De broekzakken zijn wasbaar tot 60 ° en kunnen gewoon in de wasdroger. Een ideale oplossing, die ervoor zorgt dat je je favoriete broek morgen alweer aan kunt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Broekzakken Opstrijkbaar Wit - 2 stuks

  • Merk: Prym
  • Model:967135
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,10


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

AANBIEDING: Reparatiedoek katoen - Kies uit meer dan 15 kleuren

AANBIEDING: Reparatiedoek katoen - Kies uit meer dan 15 kleuren

ReparatiedoekReparatiedoek - Zelf kleding repareren met de strijkboutZelf kleding repareren wordt he..

€1,69 €1,99

Broekzakken Vernaaibaar - 2 stuks

Broekzakken Vernaaibaar - 2 stuks

Broekzakken.Broekzakken om in te naaien. Het gebeurt ons allemaal: een gat in een broekzak. We hebbe..

€5,60

Broekzakken Opstrijkbaar ZWART - 2 stuks

Broekzakken Opstrijkbaar ZWART - 2 stuks

Broekzakken.Broekzakken om in te strijken.Broekzakken kopen? Het gebeurt ons allemaal: een gat in ee..

€4,95

Tags: Broekzak, broekzakken, broekzak kapot, broekzak gat, gat in broekzak, broekzak kapot, broekzak repareren, broekzak vervangen, broekzak herstellen, broekzak fixen, broekzakken vervangen, broekzakken herstellen, broekzakken fixen, broekzak opstrijkbaar, broekzak instrijkbaar, broekzak instrijken, broekzak vaststrijken, broekzakken opstrijkbaar, broekzakken instrijkbaar, broekzakken instrijken, broekzakken vaststrijken, opstrijkbare broekzak, opstrijkbare broekzakken, instrijkbare broekzak, instrijkbare broekzakken