Broekzakken Opstrijkbaar Wit

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: Op Voorraad
€4,20
Aantal:

Broekzakken.

Broekzakken om in te strijken. Het gebeurt ons allemaal: een gat in een broekzak. We hebben de neiging om van alles en nog wat in onze broekzakken te stoppen. Zeker sleutelbossen zijn echte boosdoeners en zorgen ervoor dat er gaten in de broekzak ontstaan. Vervolgens trek je de broek nietsvermoedend weer aan en verlies je wat je in je zak hebt gestopt. Gevolg: de broek belandt in een hoek in je kledingkast en je trekt hem niet meer aan. Terwijl de broek verder eigenlijk nog helemaal goed is. Geen probleem: met de opstrijkbare broekzakken van Prym fix je dit probleem in no time! En het enige dat je ervoor nodig hebt, zijn de strijkbout en de schaar.

Hoe werkt het? Knip eerst de kapotte zak direct onder de zakinzet af. Vouw de nieuwe broekzak om de overgebleven rand heen. Laat de strijkbout er vervolgens gedurende 20 seconden met lichte druk overheen glijden. Even afkoelen... en klaar! Eventueel kun je de nieuwe broekzak nog met een paar steekjes vastzetten, zodat de zak extra stevig bevestigd is.

Een verpakking bevat 2 witte broekzakken. Ze zijn halfrond van vorm en van 100 % katoen. De afmeting van de broekzak is 14 x 7 cm. De broekzakken zijn wasbaar tot 60 ° en kunnen gewoon in de wasdroger. Een ideale oplossing, die ervoor zorgt dat je je favoriete broek morgen alweer aan kunt!

©Bink Fournituren 2012-2020